bookblog.ro

---

Târgul de Carte Gaudeamus Radio Romania, ediția Oradea 2021

Scris de • 7 July 2021 • in categoria Stiri

Târgul de Carte Gaudeamus Radio Romania revine la formula de desfășurare (aproape) tradițională, adaptată însă condițiilor speciale din acest an: miercuri, 7 iulie, se deschide ediția Oradea 2021, primul eveniment de acest gen de o asemenea anvergură, organizat în ultimele 15 luni în țara noastră.

Evenimentul este găzduit de Piața Unirii și va fi deschis zilnic în intervalele orare 9.00 - 14.00 și 17.00 - 21.00, iar accesul publicului va fi permis în condițiile stabilite prin Ordinul comun al Ministerului Culturii și al Ministerului Sănătății (nr. 3.107/851/2021), pentru categoriile de vizitatori care, conform ordinului, prezintă un risc epidemiologic redus. Minorii sunt exceptați de la aceste norme, dar siguranța tuturor primează, astfel încât regulile de protecție individuală, precum portul măștii și dezinfectarea mâinilor la intrare se vor aplica tuturor celor aflați în incinta evenimentului.

Ediția Oradea 2021 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România va fi prima organizată într-o formulă
care reunește toate avantajele târgurilor în format clasic și ale celor derulate exclusiv online: cele aproape
40 de standuri amenajate în pavilioanele expoziționale din Piața Unirii vor fi dublate de standuri virtuale,
reunite pe website-ul www.gaudeamus.ro. În acest format, vizitatorii care nu pot ajunge la târg au acces, prin intermediul standurilor virtuale, la noutățile editoriale prezentate la târg și, în măsura în care participanții își vor corela ofertele de la târg cu cele din campaniile online, le pot achiziționa în aceleași condiții.

Evenimentele organizate cu aceast prilej se vor derula în aceeași formulă mixtă, atât cu
participarea fizică a invitaților și a publicului, cât și exclusiv online, toate evenimentele fiind
transmise în direct pe pagina de Facebook Radio România Gaudeamus. Programul integral al evenimentelor va fi disponibil și pe www.gaudeamus.ro, cu mențiunea că, în funcție de solicitările participanților, acesta se poate îmbogăți constant.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro