bookblog.ro

Noi apariții: Baronii spațiului. Elon Musk, Jeff Bezos şi aventura colonizării cosmosului de Christian Davenport

Jeff Bezos și Elon Musk sunt două persoane care nu mai au nevoie de prezentări. Au dovedit că sunt două genii în domeniile în care activează. Două persoane care și-au învins concurența
în afacerile pe care le derulează. Există însă un domeniu în care se intersectează: cucerirea spațiului. Elon Musk a reușit în aceste săptămâni să trimită cosmonauți pe Stația Spațială Internațională. Pentru prima oară, o firmă privată reușește acest lucru. Însă Jeff Bezos pregătește și el o mutare…

Spune-ti parerea!

29 de ani de plăcerea lecturii: Săptămâna aniversară Nemira între 20-26 iulie

Editura Nemira sărbătorește 29 de ani de la înființare printr-o săptămână de evenimente speciale dedicate cititorilor pentru că motto-ul acestui an rămâne Books are magic!

În perioada 20-26 iulie, pe nemira.ro, cititorii se pot bucura de oferte și reduceri speciale, noutăți și cadouri surpriză. Iar pe canalele social media Nemira și pe nemira.ro e sărbătoare, cu evenimente, activități și materiale speciale pentru toți cei care citesc colecțiile Nemira, Armada și Nemi.

Spune-ti parerea!

Proiecții de filme peruane în aer liber

Institutul Cervantes din București, în parteneriat și prin amabilitatea Ambasadei Republicii Peru la București, cu sprijinul Hotel Cișmigiu, le propune iubitorilor de cultură din capitală primele evenimente în aer liber.

Este vorba despre o serie de proiecții de filme peruane, subtitrate în limba engleză, care vor rula în EL PATIO, curtea interioară a Institutului, din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38. Accesul la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile (maximum 40 de locuri), și se obține printr-un e-mail transmis către cultbuc@cervantes.es. Rezervarea devine valabilă numai dacă solicitantul a primit în scris o confirmare a disponibilității de locuri și instrucțiuni privind accesul si măsurile de protecție.

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro