bookblog.ro

Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @La Două Bufnițe

În luna francofoniei și în anul în care Timișoara deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, în spațiul librăriei independente La Două Bufnițe din Timișoara se lansează Coin du livre francophone à Timișoara avec Kyralina @ La Două Bufnițe, în parteneriat cu Kyralina, librăria franceză din București.

Din 29 martie 2023, colțul de carte francofonă  va fi accesibil cititorilor de carte în limba franceză și va avea peste 1000 de titluri din domeniile științelor umaniste, literatură, artă, poezie și literatură pentru copii.

    ̀ ̦

Spune-ti parerea!

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu se lansează la Constanța

La 12 ani de la debutul proiectului „Bucătăria Hoinară”,  fotograful Răzvan Voiculescu vă invită la lansarea albumului „Bucătăria Hoinară se gătește de plecare”, partea finală a trilogiei de albume foto dedicată călătorilor care au curiozitatea de a descoperi prin bucate aburinde, povești la gura sobei și personaje suspendate în timp, o altă dimensiune a României.

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu se lansează la Constanța

Spune-ti parerea!

A cincea ediție a Festivalului NARATIV se desfășoară în perioada 25-26 martie

Festivalul NARATIV se va desfășura în perioada 25-26 martie, în edificiul istoric al Colegiul Național „Școala Centrală”. Colegiul și-a deschis porțile pentru a găzdui atelierele educaționale creative dedicate tuturor elevilor ce studiază la școlile din București și au vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, precum și dialogurile cu părinții susținute de către consilieri în educație și psihoterapeuți.

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Marie Ndiaye, câștigătoare a premiilor Femina și Gaucourt, vine la București

Marie NDiaye, scriitoare franceză recompensată cu premiile Femina 2001 (pentru volumul Rosie Carpe) și Goncourt 2009 (pentru romanul Trei femei puternice, Ed. Trei 2016), este invitată la București pentru a lansa cea mai recentă carte a sa – A mea e răzbunarea –, publicată în colecția Fiction Connection a Editurii Trei, în traducerea Tristanei Ir.

Marie Ndiaye, câștigătoare a premiilor Femina și Gaucourt, vine la București

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro