bookblog.ro

Proiecții de filme peruane în aer liber

Institutul Cervantes din București, în parteneriat și prin amabilitatea Ambasadei Republicii Peru la București, cu sprijinul Hotel Cișmigiu, le propune iubitorilor de cultură din capitală primele evenimente în aer liber.

Este vorba despre o serie de proiecții de filme peruane, subtitrate în limba engleză, care vor rula în EL PATIO, curtea interioară a Institutului, din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38. Accesul la evenimente este liber, în limita locurilor disponibile (maximum 40 de locuri), și se obține printr-un e-mail transmis către cultbuc@cervantes.es. Rezervarea devine valabilă numai dacă solicitantul a primit în scris o confirmare a disponibilității de locuri și instrucțiuni privind accesul si măsurile de protecție.

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Se lansează CorinTeens – noua colecție Corint Junior

Echipa Corint Junior pregătește pentru adolescenții de peste 12-13 ani cărți alese pe sprânceană, numai bune de citit în această perioadă de maturizare. Plăcerea lecturii se va cimenta, iar adolescenții de azi vor deveni cititorii devoratori de mâine.

Colecția CorinTeens va cuprinde titluri din tot spectrul literar, foarte atent alese pentru această perioadă preadolescentină a marilor schimbări, emoționale și fizice.

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro