bookblog.ro

În perioada 9-15 august are loc cea de-a II-a ediție a Festivalului Internațional de Carte Litera,

În perioada 9-15 august are loc Festivalului Internațional de Carte exclusiv pe Litera.ro.

Desfășurat online, pe litera.ro și pe pagina de facebook a Editurii Litera, programul festivalului oferă tuturor celor pasionați de lectură, indiferent de locul în care se află, opțiunea de a descoperi un regal de evenimente editoriale, dezbateri, întâlniri, lansări de carte și interviuri online cu cei mai în vogă scriitori ai momentului.

Spune-ti parerea!

Editura Galaxia Copiilor ne propune cărți de mindfulness pentru copii

Editura Galaxia Copiilor le pune la dispoziție părinților două volume revelatoare pentru nevoile copiilor de astăzi, cu exerciții de meditație și concentrare menite să diminueze stresul, agitația și anxietatea din viața lor. Create de scriitoarea și experta în mindfulness Kira Willey, Respiră ca un ursuleț și Liniștit ca un Panda sunt disponibile pentru precomandă pe www.all.ro, cu o reducere specială de 20% și livrare începând cu data de 25 iulie 2022.

Spune-ti parerea!

Anansi. World Fiction lansează seria de autor dedicată lui Roberto Bolaño

Roberto Bolaño, unul dintre cei mai importanți scriitori ai secolului XX din America Latină, intră în portofoliul colecției Anansi. World Fiction de la Editura Pandora M. Este vorba despre , a cărui operă, publicată postum, a creat un adevărat cult în lumea literară internațională.

Primele două titluri publicate sunt Târfe asasine și O stea îndepărtată, apărute în traducerea Alinei Cantacuzino, cărți care se află deja în librăriile fizice și online din întreaga țară. Seria va continua cu Nocturnă în Chile și 2666, plănuite să apară în anul 2023.

Spune-ti parerea!

Lansare de carte la MNLR Iași: „Cu trenul expres spre moarte” de Leonard Zăicescu

Joi, 30 iunie, ora 17.00, la Casa Muzeelor, Sala de Conferințe (Strada Vasile Alecsandri 6, Iași), va avea loc lansarea volumului Cu trenul expres spre moarte. Din mărturiile unui supraviețuitor al Pogromului de la Iași de Leonard Zăicescu, publicat în coeditare Polirom și Editura Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.

image description

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Două expoziții concentrate pe auto-descoperire la Celula de Artă și Kulterra Gallery

În ultima jumătate a lunii iunie, echipa Celulei de Artă prezintă publicului două expoziții izvorâte din demersuri de auto-descoperire, de introspecție și de ancorare în lumea înconjurătoare. Astfel, până pe 9 iulie, la Celula de Artă (B-dul Carol nr. 53), va putea fi văzută expoziția Amor fati, prima expoziție personală a tânărului artist Denis Nanciu, curatoriată de Raluca Ilaria Demetrescu iar până pe 14 iulie, la Kulterra Gallery (Str. Știrbey Vodă nr. 104 – 106) Do animals have souls?, expoziția artistei emergente Adelina Laura Cîmpeanu.

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro