bookblog.ro

Atenţie, poate crea dependenţă!

Titlu: Clubul iubitoarelor de ciocolată
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2010
Traducere:
Numar pagini: 467 de
ISBN: 978-973-724-250-1

Clubul iubitoarelor de ciocolată este titlul potrivit pentru un roman care are ca protagoniste patru femei îndrăgostite de ciocolată ce folosesc dulciurile drept remediu pentru cele mai diverse probleme şi care te va face să simţi că şi tu aparţii grupului de „ciocoholice”.

Este în mod evident o carte pentru femei (şi eventual pentru bărbaţii care vor să aibă o mostră de psihologie feminină) – plin de ciocolată şi încurcături sentimentale. Mie, fată fiind, mi-a plăcut să-l citesc, am simţit că iau o pauză. Nu trebuie să faci niciun efort să le înţelegi pe Lucy şi cele trei prietene ale ei, pentru că sunt departe de a fi perfecte, fac greşeli şi au fixaţii tipic feminine. Lucy are o slujbă proastă, kilograme în plus, un iubit infidel şi o dependenţă acută de ciocolată. Cu toate acestea, sunt nişte personaje frumoase a căror prietenie încălzeşte acţiunea romanului.

De fapt, personajul principal al romanului poate fi socotită ciocolata, care cred că ocupă cele mai multe şi mai reuşite pagini. Poţi citi liniştită această carte de Crăciun şi nu te vei mai simţi vinovată pentru că ai mâncat prea mult.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro