bookblog.ro

Supradoză newyorkeză. Destin de artist

Titlu: Pe când eram doar niște puști
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 296
ISBN: 978-973-46-4450-6
Cumpara cartea

De Patti Smith am aflat accidental acum mulți ani pentru că Because the Night era inclusă pe soundtrack-ul unui film*, iar piesa, fiind suficient de bună mi-a trezit curiozitatea cu privire la cine e vocea din spatele ei. Nu știam de poeta Patti Smith, de artista desenatoare Patti Smith sau de muza Patti Smith. Știam doar că îmi place o melodie care, printr-o coincidență ciudată, și atunci când am ascultat-o prima dată, și acum când am terminat de citit Pe când eram doar niște puști, invocă, pe lângă povestea de dragoste, imaginea unui oraș emblemă – New York. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Visul american şi Buddha din podul casei

Titlu: Buddha din podul casei
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 176
ISBN: 978-973-46-3788-1
Cumpara cartea

,,Unii dintre noi am plecat plângând. Iar unii dintre noi am plecat cântând. Una dintre noi a plecat cu mâna la gură şi râzând isteric. Câţiva am plecat beţi. Alţii am plecat tăcuţi, cu capetele plecate, jenaţi şi ruşinaţi. Un bătrân din Gilroy a plecat pe targă. Un alt bătrân – soţul lui Natsuko, un frizer din Florin ieşit la pensie – a plecat în cârje, îndesându-şi pe cap o şapcă de veteran a Legiunii Americane. […] O fată cu cozi lungi dintr-un orăşel din Tulare a plecat cu nişte cretă roz groasă. S-a oprit o dată să le spună la revedere celor ce stăteau pe trotuar şi apoi le-a făcut repede cu mâna şi a început să ţopăie. A plecat râzând. A plecat fără să se uite în urmă.”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Determinismul NV

Titlu: Nord-Vest
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 320
ISBN: 978-973-46-3535-1
Cumpara cartea

„Femeia singură caută bărbat singur pentru o relație amoroasă. Și viceversa.

Persoana din clasa de jos, cu capital intelectual, dar fără avere, caută o persoană din clasa superioară, cu o avere semnificativă, pentru a se bucura de avantajele reciproce, incluzând o durată mai lungă de viață, mâncare mai sănătoasă, mai puține ore de muncă și pensionare mai rapidă, plus alte beneficii.

Animal uman dornic de mâncare și adăpost caută animal uman de sex opus, care să îi facă un urmaș și să rămână cu ea până când urmașul sus-menționat va fi capabil să supraviețuiască singur.

Niște gene dornice să supraviețuiască caută orice cale ce ar putea să ducă la replicarea lor.”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro