bookblog.ro

Despre furnici și Degete

Titlu: Ziua furnicilor
Autor:
Rating:
Anul aparitiei: 2015
Traducere:
Numar pagini: 488
ISBN: 978-606-758-291-8
Cumpara cartea

Nu știu de ce, dar aveam impresia că Ziua furnicilor nu va avea nicio legătură cu volumul precedent – poate că de vină a fost coperta mult mai întunecată și mai înfiorătoare a acestei cărți, faptul că Ziua e de aproape două ori mai... voluminoasă sau sinopsisul care nu dezvăluie aproape nimic din acțiunea cărții – și mi-a fost greu să mă împac cu gândul că nu voi mai revedea niciun personaj de care am prins drag în Furnicile. Din fericire, temerile mi-au fost înlăturate la scurt timp după ce am început cartea și am dat peste un nume al naibii de lung, dar tot atât de drag: 103 683.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Beneficiile autoterapiei

Cum sa fii propriul tau psihoterapeut

Titlu: Cum să fii propriul tău psihoterapeut
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 353
ISBN: 978-973-707-517-8

Marea majoritate a oamenilor care se confruntă cu provocările vieții pot face mai mult pentru ei înșiși – indiferent dacă vorbim din punct de vedere mintal, fizic, emoțional sau financiar, și deseori din toate aceste patru puncte de vedere – evitând complet procesul greoi al terapiei tradiționale. În loc de asta, utilizarea „autoterapiei” este cel mai scurt, mai rapid, mai eficient și mai puțin costisitor demers pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Cum să-i înţelegem pe ceilalţi şi să comunicăm armonios

Titlu: Ceilalţi şi eu
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 216
ISBN: 978-973-707-391-4

O aprofundare complexă a relaţiilor dintre oameni, Ceilalţi şi eu – Cum să-ţi dezvolţi competenţele sociale este mai mult decât o descifrare a atitudinilor şi modului de socializare, a mesajelor ascunse în spatele cuvintelor şi a comportamentelor noastre. Este o carte despre deschidere, empatie, înţelegere şi respect faţă de oameni.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Un om care doarme

Titlu: Un om care doarme
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2004
Traducere:
Numar pagini: 126
ISBN: 973-697-138-4

Un om care doarme a fost scrisă înainte ca Georges Perec să adere la mişcarea Oulipo (Ouvroir de Litterature Potentielle), mai precis la partea ei analitică, adică înainte să experimenteze scrisul prin constrîngere, înainte să îşi impună limite formale în text. Totuşi, romanul (sau povestirea) Un om care doarme nu face nici un pas în afara schemei stabilite şi anunţate încă din titlu. E povestea unui om care îşi impune să doarmă. Şi e trucată.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro