bookblog.ro

Călătorie prin fascinanta Indie

Titlu: Shantaram
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2016
Traducere:
Numar pagini: 900
ISBN: 978-606-783-033-0
Cumpara cartea

Prima oară am auzit de Shantaram anul trecut, când mi-a fost recomandată de o foarte bună prietenă. Singura problemă a fost că nu o mai găseam pe nicăieri, stocurile ediției vechi fiind epuizate atât în librăriile cunoscute, cât și în cele câteva anticariate online pe care m-am încumetat să intru. Sfârșitul lui 2016 a venit cu o veste bună, totuși, și anume reeditarea cărții de către editura All – concomitent cu lansarea continuării romanului, „Umbra muntelui” – și am fost pus în fața unei alegeri dificile: eram curios să citesc Shantaram, fiind intrigat de nenumăratele recenzii pozitive de pe Goodreads, însă, în același timp, am fost intimidat de dimensiunile colosale ale volumului (aproape 900 de pagini). Până la urmă am cedat curiozității și m-am aventurat în exotica Indie alături de Lin. [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

Aventură indiană

Titlu: Shantaram
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 1120
ISBN: 978-973-724-397-3
Cumpara cartea

„Mi-a luat mult timp și am străbătut aproape întreaga lume până am aflat ceea ce știu acum despre dragoste, despre destin, despre alegerile pe care le facem, însă esența acestor lucruri m-a lovit într-o clipă, în timp ce eram înlănțuit de un zid și torturat.”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Preţul vieţii

0 Pretul vietii recenzie
Autor: Nadine Gordimer
Rating: Pretul vietii rating - rating - recenzii carti
Editura: Allfa
Anul apariţiei: 2009
Traducători: Raluca şi Christian Tănăsescu
216 pagini
ISBN: 978-973-724-135-1

Cu siguranţă cititorul care află că în 1991 Nadine Gordimer a fost distinsă cu premiul Nobel pentru literatură va fi intrigat de titlurile care îi poartă semnătura. Al doilea roman al autoarei pe care îl publică cei de la All trezeşte curiozitatea prin subiectul pe care îl abordează: ironia sorţii face ca un ecologist pornit împotriva construirii unui reactor nuclear să afle că tratamentul care îi este necesar îl face radioactiv.

Astfel, după ce a suferit o operaţie de tiroidectomie, Paul Bannerman este nevoit să facă un tratament suplimentar cu iod radioactiv. Acest lucru îl obligă pe el şi pe soţia sa Benni/Berenice să se retragă în carantină la părinţii lui Paul.
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro