bookblog.ro

Cei pe care îi iubim… sunt dușmanii statului

Titlu: Focul din casă
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2020
Traducere:
Numar pagini: 302
ISBN: 978-973-46-8085-6

Pentru mine, Kamila Shamsie a fost o supriză foarte plăcută. Nu citisem niciuna dintre cărțile ei, iar ceea ce m-a determinat să deschid Focul din casă a fost faptul că romanul este câștigătorul prestigiosului Women’s Prize for Fiction 2018 (a fost și nominalizat la Man Booker Prize în 2017). Nu știam nimic despre autoare sau despre subiectul cărții. Mărturisesc că descoperirea a fost uluitoare: o poveste îndrăzneață, scrisă într-un ritm alert și echilibrat, și o scriitoare care nu pare copleșită de faptul că își scrie cartea revizitând celebra Antigonă a lui Sofocle. Dacă ar trebui să definim cartea Kamilei Shamsie într-un singur cuvânt, acesta ar fi Curaj. [Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

Secretul

Titlu: Păzitoarea tainei
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 440
ISBN: 978-973-689-758-0
Cumpara cartea

Pentru prima dată în viața mea, finalul lecturii m-a făcut să-mi doresc să fi uitat tot ce am citit până atunci doar ca să mă mai pot bucura o a doua oară de ea fără să-i știu toate coltloanele și întorsăturile de situație. Dacă vreți un roman cu adevărat captivant nu trebuie să căutați mai departe de Păzitoarea tainei a lui Kate Morton.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Povești închise în piatră

Titlu: Orele îndepărtate
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 520
ISBN: 978-973-689-590-6
Cumpara cartea

„O casă nu este doar o sumă de părți componente, este un lăcaș al amintirilor, aici sunt gravate și reținute toate întâmplările petrecute între zidurile sale.”

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

A fost odată ca niciodată…

Titlu: Grădina uitată
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2011
Traducere:
Numar pagini: 479
ISBN: 978-973-689-413-8

Grădina uitată este locul în care se găsește cheia tuturor secretelor ce umbresc viața a trei generații de femei. Adevărata identitate a protagonistelor se dezvăluie încet, prin deslușirea a numeroase mistere, iar întorsăturile neașteptate se țin lanț până la final.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 6 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro