bookblog.ro

---

Festivalul care reunește giganţi ai Internetului din întreaga lume, săptămâna viitoare, la București

Scris de • 9 June 2017 • in categoria Altele

iCEE.fest 2017 - Interactive Central and Eastern Europe Festival - aduce în capitala României cei mai mari jucători online: majoritatea companiilor globale, începând cu Google și Facebook, continuând cu The New York TimesShazamYahooAOL și mulţi alţii (peste 140 de nume, în total).

Pe 15 și 16 iunie veți avea parte de  o adevărată desfășurare de forțe: 6 scene plus o zonă outdoor, prezentări amuzante, petreceri, concerte live cu Delia, Macanache, Lori Ciubotaru, DJ Kriss, spectacole de standup comedy și distracţie în zona Summer Playground.

12 linii de conţinut: DisruptioneHealthVR&ARContenteCommerceAdTechMarcomSmart HomesFin TechCreativityStartups și Entertainment.

Agenda aici.

În cifre: aproape 4.000 de participanţi din peste 10 ţări vor participa la peste 90 de ore de prezentări, susţinute de peste 140 de experţi și invitaţi.

Speakeri: Vor fi 140 de vorbitori, dintre care 30% femei. Pentru prima dată la iCEE.fest va fi prezent un speaker care nu a împlinit încă 20 de ani: Jordan Schwarzenberger. Dar și actrița Stela Popescu, în vârstă de 82 de ani.

Lista completă a speakerilor aici.

Evenimente-satelit: Anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) și tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile și sistemele de plată (fin tech).

iCEE.health: Pentru prima dată în România, se va discuta deschis într-un cadru oficial despre utilizarea marijuanei în scopuri medicinale. Tot pentru prima dată în România va avea loc o prezentare care va demonstra cum realitatea virtuală poate schmba modul în care se fac operații chirurgicale complexe.

Studenții și elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii. Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro