bookblog.ro

---

Bucharest Summer University. Vizită în România

Scris de • 14 August 2015 • in categoria Stiri

Școala internațională de vară Bucharest Summer University, ediția a XI-a, se află în plină desfășurare.

În primele zile, cei  55 de participanți, din 33 de țări au fost prezenți la cursurile specifice temei de anul acesta, „Antreprenoriatul și mediul de business agroalimentar în economia globală”, și de asemenea au participat la programe culturale, dar și distractive, cum ar fi teambuilding-ul, creat cu scopul de a încuraja socializarea dintre aceștia, vizita la unele din cele mai importante crame din România, Lacerta, Budureasca, Casa Seciu și Tohani.

Pentru următoarele zile, echipa Bucharest Summer University 2015, a pregătit o serie de cursuri interactive, dar și o vizită în țară în weekendul acesta. Printre cele mai importante obiective turistice pe care cei 55 de participanți le vor vizita, enumerăm Barajul Vidraru, Bâlea Lac, Sibiu, Braşov, Castelul Bran, Castelul Peleş.

Alte detalii despre eveniment, profilul specialiștilor invitați și țările participante în acest an sunt disponibile pe site-ul oficial: www.bsu.ase.ro.

Bucharest Summer University  este un proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților cu mentoratul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului și în parteneriat educațional cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Irenne spune:

    Am ratat acest curs. Pacat :(

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro