bookblog.ro

---

Radu Paraschivescu, Dan C. Mihăilescu şi Denisa Comănescu despre „Ce se întâmplă în iubire”, un nou roman de Alain de Botton

Scris de • 14 February 2017 • in categoria Stiri

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri15 februarieora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, la lansarea cărţii Ce se întâmplă în iubire, un nou bestseller al celebrului scriitor britanic Alain de Botton, publicat în colecţia Raftul Denisei. Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu şi Denisa Comănescu ne vor vorbi cu umor, înţelepciune şi sensibilitate despre întâlnirea dintre iluziile pe care ni le ţesem în dragoste şi foarfeca realităţii. Actorii Ioana-Maria Repciuc şi Gabriel Zaharia ne vor citi câteva fragmente din roman.

Fiecare îndrăgostit se crede infailibil şi râde când i se invocă presiunile vieţii de zi cu zi. Fiecare ştie că nu-l poate atinge nimic din ce-i lezează pe ceilalţi. Şi totuşi, la primele croşee ale imprevizibilului cotidian, îndrăgostitul nostru se chirceşte uluit şi caută salvarea din priviri. La fel se petrec lucrurile cu Rabih şi Kirsten, eroii acestei cărţi, care se îndrăgostesc, levitează romantic, se casătoresc, au copii şi par gata să trăiască visul perfecţiunii maritale. Alain de Botton ne invită să urmărim, cu degetul pe harta iubirii, o poveste cu suişuri şi coborâşuri, cu ezitări şi infidelităţi, cu sincope şi elanuri. O poveste ca atâtea altele şi totuşi unică. O poveste care ne poarta din Edinburgh la Praga şi din Beirut la Berlin. Jucăuşă, înţeleaptă şi emoţionantă.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face în baza unei rezervări prealabile pe Eventbook.

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro