bookblog.ro

---

Workshopul „Vreau o schimbare în viaţa mea!” pornind de la „Cartea despre schimbări”

Scris de • 21 February 2018 • in categoria Stiri

Sâmbătă, 24 februarie, ora 12:00, la Librăria Cărtureşti Verona – Ceainărie (Str. Pictor Arthur Verona 13-15), va avea loc workshopul „Vreau o schimbare în viaţa mea!”, susţinut de Maria-Iris Hoeppe, professional coach, acreditat PCC de Federaţia Internaţională de Coaching, şi autor al volumului Cartea despre schimbări, bestseller la Târgul de Carte Gaudeamus 2017. Intrarea este liberă. 

Cartea despre schimbări. Cum faci tranziţiile importante din viaţa ta – factorul TT, de Maria-Iris Hoeppe, a apărut în colecţia „Hexagon” a Editurii Polirom, şi în ediţie digitală.

„O carte-provocare. Ne îndeamnă să avem curajul de a ne confrunta cu noi înşine pentru a ajunge unde visăm să fim. Transformarea trăită de Maria în timpul în care am cunoscut-o este însăşi proba că metoda ei funcţionează.” (Sandra Pralong, autoarea volumului Cum schimbăm mentalitatea?)

Life & business professional coach, Maria‑Iris Hoeppe lucrează atît în programe individuale, cât şi de team coaching. De asemenea, conduce ateliere pe teme de comunicare, vânzări şi leadership, care produc transfor­mări benefice în organizații. Membră a Federaţiei Internaționale de Coaching, preocupată de mai bine de 20 de ani de studiul valorificării potenţialului uman, este activă şi prezentă pe scena coaching‑ului european.

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro