bookblog.ro

---

 „Ore de creație: Ingredientele esențiale ale unui roman de calitate” –  eveniment cu scriitorul Oliviu Crâznic

Scris de • 13 August 2018 • in categoria Stiri

Editura Crux Publishing organizează sâmbătă, 15 septembrie 2018, de la ora 15.00, la Epic Bar, în București, prima întâlnire a ciclului de evenimente „Ore de creație”.

Prima sesiune îl va avea ca „instructor” pe scriitorul Oliviu Crâznic (autorul volumelor …Și la sfârşit a mai rămas coșmarul și Ceasul fantasmelor).

În cadrul sesiunii, participanţii vor avea ocazia să:

  • descopere diverse universuri ale imaginației,
  • înțeleagă cum se nasc și evoluează personajele unui roman,
  • afle unele trucuri și capcane ale procesului de scriere a unui roman,
  • dezbată tehnici narative, stiluri de a scrie, formule și ingrediente (secrete sau mai puţin secrete) care contribuie la crearea acelor poveşti memorabile pe care le iubim cu toții – și multe altele

Cum citim când citim un roman? Ce ne impresionează cel mai mult? Ce ne determină să abandonăm o carte începută? Care sunt acele elemente fără de care un roman de calitate nu ar putea exista?

Vom răspunde la aceste întrebări (și la altele) împreună cu scriitorul și criticul literar Oliviu Crâznic, sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 15.00, în mansarda Epic Bar.

CINE POATE PARTICIPA: Evenimentul se adresează cititorilor, scriitorilor, bloggerilor de carte, promotorilor lecturii și culturii, precum și tuturor celor care doresc să descopere mici secrete ale „bucătăriei” literare.

DURATA SESIUNII: 2 ore (incluzând o pauză de 10 minute), cu 30 minute prelungire, în caz că întrebările/răspunsurile vor necesita alocarea acestui timp suplimentar.

NUMĂR DE PARTICIPANȚI: Numărul maxim de participanți este de 30. Rezervarea locului se face în ordinea înscrierii și se realizează la momentul achitării în avans a taxei de participare.

MODALITĂȚI DE PLATĂ: Având în vedere numărul limitat de locuri, plata în avans a taxei garantează rezervarea unui loc. Taxa este de 65 de lei / persoană, plătibilă până la data de 10 septembrie, ora 13.00.

BENEFICII: La finalul evenimentului, fiecare participant va primi pe e-mail, în format electronic, un material informativ realizat de editura Crux Publishing, în care se vor regăsi unele elemente dezbătute în cadrul prezentării, dar și alte aspecte legate de scriere creativă, tehnici literare etc. La cerere, editura poate elibera și diplome de participare.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro