bookblog.ro

---

Un concurs pentru cei care scriu scenarii de film

Scris de • 12 June 2019 • in categoria Stiri

Anul acesta Vestra vine cu nouă provocare pentru tinerii  creativi pasionați de cinematografie. Borcanul cu Ficțiune este o platformă de crație pentru scenarii de film dedicata tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani care vor să își dezvolte abilitățile de scriere sub îndrumarea unui  expert.

Alături de Ion Sapdaru, Florin Lăzărescu și Adrian Păduraru poți descoperi lumea minunată a cinematografiei într-o locație de vis.  Înscrie-te cu o lucrare proprie (proză, povestire, scenariu) pe borcanul-cu-fictiune.ro până în data de 20 iunie și dacă lucrarea ta este selectată de juriu poți ajunge în tabăra Induction de la Cai de Vis.  Acolo, vei avea ocazia să îți aprofundezi cunoștințele scriind un scenariu propus (din poveștile locurilor) cu ajutorul lui Ion Sapdaru. Autorii celor mai bune scenarii vor participa la cea de-a doua etapă a proiectului Masterclass.

La final de proiect dacă scenariul tău este declarat câștigător, Vestra îl va transforma într-un film de  scurt metraj cu care vei putea participa la festivalurile naționale și internaționale.

Mai multe detalii pe site-ul: borcanul-cu-fictiune.ro





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro