bookblog.ro

---

Hai la BookCrossing!

Scris de • 2 June 2007 • in categoria Altele, SchimbDeCarti

Am promis ca mai scriem un mesaj in care sa confirmam "producerea" editiei cu numarul 3 din ceea ce noi am numit BookCrossing. Incerc sa fiu cat mai concis si sa rezum totul in cateva randuri.

Ce se intampla? Ce este BookCrossing?

BookCrossing = schimb de carti. Practic, organizam o intalnire la care poate participa ORICINE, cu blog sau fara, cititor al bookblog sau nu, intre 14 si 114 ani, impreuna cu prietena/prietenul/familia sau singur. Asa cum am mai spus, scopul "oficial" al acestei intalniri este acela de a face schimb de carti; adica cei care vin la intalnire ar trebui sa aduca de acasa o carte sau mai multe pe care sa le ofere celorlalti participanti, urmand sa isi aleaga o alta carte sau mai multe pe care le vor lua acasa, pentru a le citi. La urmatoarea editie BookCrossing se aduc inapoi cartile imprumutate si citite iar acestea sunt luate acasa de alti oameni si tot asa. Evident, in acest circuit pot intra oricand carti noi la fel cum, tot oricand, pot fi retrase carti din circuit in momentul in care nimeni nu mai vrea sa le citeasca.Dupa cum spuneam, aceste este scopul "oficial", declarat :) Mai avem totusi un scop "ascuns" pe care il voi dezvalui aici, cu rugamintea sa pastrati secretul: BookCrossing vrea sa lege oamenii intre ei, sa ne ajute sa cunoastem persoane pasionate de lectura, ca si noi, persoane cu care sa impartasim idei, pareri si, de ce nu?, persoane care sa ne devina prieteni.

BookCrossing nu va fi o conferinta ci o intalnire informala, intre prieteni !
Cand se intampla?

Duminica, 3 Iunie, intre orele 14-17, pe strada Arthur Verona. Adica exact intre Cinematograful Patria si Libraria Carturesti. Desi ne-ar placea sa puteti veni de la inceput, nu este nicio problema daca ajungeti dupa ora 14. Si, tinand cont de faptul ca aceasta editie se va tine in aer liber, nu ne suparam daca veniti neanuntati sau daca veniti doar asa, in trecere, pentru a ne saluta. Daca nu ne gasiti, ceea ce mi se pare aproape imposibil, intrebati pe cineva de pe strada Arthur Verona. E imposibil sa nu va indrume catre noi.

Important! va asteptam chiar si fara carti! Veniti sa ne salutati si sa stam de vorba. Apropo, astazi se dadea bere gratis un pic mai sus de locul in care se va tine BookCrossing, pe aceeasi strada. :)

A, da! Si mai avem cateva surprize pentru voi.

PS: domnul Cezar Paul-Badescu ne-a anuntat ca va veni si el. Ii puteti deci pregati niste intrebari despre Luminita, mon amour, Tineretile lui Daniel Abagiu sau Dilema Veche.
Intrebari? :)





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Anca R spune:

    Suna prea frumos! O sa vin si eu, chiar daca nu am mai fost la nici un BookCrossing pana acum, si am si licenta pe 15 :D… Aduc si cateva carti.

    raspunde

  2. Jen spune:

    anca, te asteptam!

    raspunde

  3. Pingback: Invitatie+Recomandare » Andrei Rosca

  4. Pingback: Schimb de carti pe Str. Arthur Verona – Bookcross me! (3)

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro