bookblog.ro

---

13 februarie 2009, ora 19:00, Club A

Scris de • 4 February 2009 • in categoria Anunturi

Ati notat, da? :)

Pe 13 februarie de la ora 19 fix in Club A va avea loc o editie speciala. Cine, cum, de ce? Revenim cu detalii. Pana atunci va invit sa ne spuneti: Ce credeti ca gandeste personajul din imagine? :)

Cine e personajul?





Citeste cele 23 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. joe spune:

    ce sa se gandeasca? ca e greu sa fii sofer in Romania…

    raspunde

  2. Cert e că se gândeşte… E primul pas. :)

    raspunde

  3. Alexandra spune:

    Ce-or fi avut cu mine de mi-au infipt tampeniile astea in cap, m-au inverzit, m-au pus in costum si m-au postat pe blog? Eu voiam doar sa aflu de la ei de unde pot cumpara amandine insiropate…

    raspunde

  4. Codru spune:

    cred ca este la fel de nedumerit ca si mine. editie speciala LA CE? nu mi plac tizarele, gia :)

    raspunde

  5. daniel spune:

    cred ca este Berceanu …si se gandeste cum sa faca in 4 ani macar 5 km de autostrada:D

    raspunde

  6. Jean Bica spune:

    :) eu cred ca reprezinta inceputul sfarsitului…

    raspunde

  7. mvs spune:

    “Oare pe unde sa merg?”

    raspunde

  8. Andi spune:

    Oare m-a desenat Mardale sau Neagoe Gogu???????????

    raspunde

  9. Sarah spune:

    Se gandeste ca poate e mai bine sa NU ai masina daca traiesti in Bucuresti. :))

    raspunde

  10. boogaard spune:

    So many signs and so small a head :)

    raspunde

  11. maria spune:

    eu cred ca semnele de pe capul lui sunt limitele si directiile trasate de societate, limite care uneori pot fi contradictorii intre ele sau cu ceea ce vrea de fapt persoana respectiva sa faca…incertitudinea care se poate citi pe fata barbatului vine tocmai din faptul ca nu stie pe ce drum sa mearga…pe cel ales de el sau pe cel pe care ar trebui sa il urmeze pentru a fi “in rand cu lumea”…dar e ceva din tinuta si postura lui ce imi inspira umilinta si supunere, deci presupun ca va alege sa urmeze ritmul impus de ceilalti…
    imi pare rau daca am deviat de la nota umoristica a comentariilor pana acum,nu am inteles daca urmareati obtinerea unui raspuns comic sau a unuia serios….

    raspunde

  12. Daniela spune:

    Ce gandeste personajul din imagine? Viata e plina de contradictii si in orice directie ai lua-o, mereu se gaseste cate ceva/cineva care sa-ti spuna ca ai gresit. Munca vine pe primul loc, bineinteles, iar recompensa pentru munca vine sub forma de reguli si semne de “circulatie” care trebuie respectate daca vrei sa mergi inainte cu turma. Personajul pare sa-si dea seama de lucrurile astea, si parca se intrezareste un licar de speranta in privirea lui, speranta ca simpla constientizare a acestor lucruri ii va aduce o clipa de libertate.

    raspunde

  13. Lylia spune:

    Eu nu vad ganduri in imaginea de mai sus, ci doar semne. Pesemne, personajul din imagine este derutat ca nu mai are loc pentru un alt semn, cel care este inclus in noile pasapoarte!

    raspunde

  14. dragos spune:

    10 comentarii si nimeni n-a ghicit. gandeste … LA O F E M E I E !!!

    raspunde

  15. Ina spune:

    Ii invidiaza un pic pe oamenii care nu stiu incotro se indreapta si ca atare traiesc cu impresia ca drumul pe care au pornit e cel bun. El are un obiectiv (aproape) clar si in consecinta o viata mai complicata :)

    raspunde

  16. ghici spune:

    .. la nimic.. priveste in gol

    raspunde

  17. `vreau sa ies din starea asta` gandeste personagiul :)

    raspunde

  18. wiginn spune:

    “Ce-as putea sa fentez?”

    raspunde

  19. alexandra spune:

    Cred ca s-a saturat de-atitea interdictii si se gindeste sa incalce regulile ….si ce daca nu exista triunghiul galben?! :)

    raspunde

  20. Anna spune:

    Cred ca se pregateste sa dea examenul auto :))

    raspunde

  21. iulyku spune:

    acest personaj din imaginea alaturata ne arata ca ii foarte trist pentru ca are de invatat foarte mult pentru examenul de conducere, asadar are foarte multe indicatore .. fiecare cu un scop al sau anume. Acel ” ! ” indica “alte pericole” , apoi acele sageti care se invart intr-un cerc indica “presemnalizare intersectie cu sengiratoriu” , acea sageata in sus indica “sensul unic” , sageata spre dreapta indica “sens la dreapta ” , acel cerc simplu cu alb indica “circulatia interzisa in ambele sensuri” , cercul cu fondul albastru si cu un x rosu indica “oprirea interzisa” , nr.30 indica “viteza viteza minima obligatorie” ,si ultimul , acel om care sapa indica “lucrari”.. Asta cred eu .. parerea mea..akuma sa vad parerea ta.:)) :D multsumesc ca matsi ascultat.:d

    raspunde

  22. iulyku spune:

    nu primesc e-mail . deci ii clar nu am raspuns bine :)) .. mda.. mi-am pierdut timpul egeaba.;)

    raspunde

  23. Simona spune:

    “Strazile din Romania sunt ingrozitoare.De ce nu avem si noi strazi ca in Serbia sau in Muntenegru. Pentru ca ei stiu ce sa faca cu banii primiti in ajutor.Noi facem in 20 de ani “1 km” de autostrada.Si aia prost facuta.”…Ok inca ceva stie cineva ce editie speciala e.Ca vreau sa ma duc in club A atunci si vreau sa dansez pe muzica binecunoscuta din Club A.Mersi.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro