bookblog.ro

---

Editura Amaltea va recomanda

Scris de • 11 December 2009 • in categoria Dezvoltare Personala

Indrazneste sa castigi
Autorii seriei bestseller New York Times, Supa de pui pentru suflet, Jack Canfield si Mark Victor Hansen ilustreaza in "Indrazneste sa castigi" cum ne putem schimba vietile, doar transformand modul in care ne raportam la existenta noastra. Greseala majoritatii oamenilor e faptul ca s-au obisnuit sa munceasca fara niciun scop, pentru a ajunge sa realizeze epuizati ca nu asta isi doreau de la viata. "Indrazneste sa castigi" iti ofera tehnicile necesare pentru a-ti concentra intreaba energie pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti: clarifica-ti scopul, vizualizeaza-l si afirma-ti convingerea, pentru ca la finalul zilei sa fii un om de succes.

Colectia Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL

Datorii profitabile, datorii neprofitabile

Nu toate datoriile sunt rele! Aceasta este premisa cartii "Datorii profitabile, datorii neprofitabile", carte ce cuprinde sfaturi pro si contra datoriilor, ajutandu-ne in acelasi timp sa intelegem semnficatiile economiilor si a cheltuielilor.  Pornind de la o experienta personala, povestita cinic, Jon Hanson, expert in domeniul in real-estate si trainer pe subiectul finantelor personale defineste datoriile profitabile ca cele care iti sporesc veniturile sau iti maresc profitul. Datoriile neprofitabile iti iau banii, absorb castigurile viitoare si reduc fluxul de numerar. Imbinand umorul cu sarcasmul, Hanson explica cu agerime fundamentele datoriei si a banilor, oferind sfaturi cu privire la elaborarea de planuri financiare.

Colectia Cunoastere si Autoeducare BUSINESS

Viata nu e un stres continuu

Stiati ca rasul cu pofta este cea mai buna terapie naturala pentru a lupta impotriva stresului si echivaleaza cu 10 minute de relaxare? In "Viata nu e un stres continuu", Loretta LaRoche ne invata cu mult umor, cum sa supravietuim haosului exterior razand, militand pentru o viata cu semnificatie, unde vom redescoperii lucrurile ce conteaza cu adevarat. Departe de a fi niste fiinte perfecte, oamenii trebuie sa imbratiseze valori precum optimismul si speranta,  pentru a fi mai impacati cu propria lor viata. Razand, vom reusi sa separam zgomotul din jur de claritatea din interior, mentinandu-ne atentia asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Colectia Cunoastere si Autoeducare MOTIVATIONAL

Arta conversatiei - Tongue Fu!

Kung- Fu este o tehnica de autoaparare practica de chinezi. Tongue Fu reprezinta tehnica de autoaparare in relatiile interumane, o colectie de povesti si idei despre cum te poti intelege oriunde, oricand, cu oricine. Sam Horn, orator profesionist si consultant pentru nenumarate companii, te initiaza in tainele "Artei Conversatiei ", menita sa te scoata nevatamat, pe plan psihic, dintr-o situatie neplacuta, prin alegerea atitudinilor si mai ales a "cuvintelor" potrivite. Autoarea impartaseste sfaturi pertinente despre o comunicare eficienta si imbunatatirea relatiilor prin reconfigurarea verbala spre un dialog eficient, abordand in acelasi timp un stil usor de urmarit, amuzant si destins.

Colectia MILENIUL TREI

Pentru mai multe detalii despre aceste carti, click aici.

*post sponsorizat





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Pingback: Secţiunea de dezvoltare personală

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro