bookblog.ro

---

Seara de lectura 121.ro cu Iuliana Marciuc

Scris de • 18 January 2011 • in categoria Evenimente

121.ro vă invită în luna ianuarie la o nouă Seară de lectură, cu unA roman de dragoste al celebrei scriitoare Danielle Steel: Cu fiecare zi (Editura Litera). Invitata specială va fi Iuliana Marciuc, realizator şi prezentator TV. Evenimentul are loc joi, 27 ianuarie, ora 18:30 laA Libraria Cărtureşti de la Muzeul Ţăranului Român. Evenimentul va fi moderat de Daniela Fugaru Kammrath, redactor şef 121.ro.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi mai multe despre cartea lui Danielle Steel, "Cu fiecare zi", iată o scurtă descriere:

Coco Barrington s-a născut într-o familie celebră la Hollywood: mama ei este o scriitoare de succes, iar sora ei, Jane, unul dintre producătorii de top de la Hollywood. Considerată oaia neagră a familiei, Coco preferă să-şi trăiască viaţa simplu, pe malul oceanului, într-un orăşel din nordul Californiei, unde are şi o mică afacere ieşită din comun: plimbă câini. Viaţa ei liniştită se schimbă însă peste noapte, în momentul în care acceptă să aibă grijă de câinele lui Jane, în locuinţa acesteia din San Francisco. Aici îl cunoaşte pe Leslie Baxter, unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului şi prieten al lui Jane, care se ascunde de o fostă iubită geloasă. Lumea celor doi este total diferită, dar atracţia dintre ei n-ar putea fi mai rapidă.

Cu fiecare zi explorează dragostea în toate formele ei, dezvăluindu-ne destinul a trei femei care râd, iubesc şi învaţă să ia viaţă aşa cum li se oferă ea. Amuzant, sexy şi captivant, romanul lui Danielle Steel este o poveste de dragoste emoţionantă, provocatoare şi absolut imposibil de lăsat din mână.

Mai multe detalii găsiţi aici.





Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Asztrid spune:

    Daca tot fac astfel de seri, de ce nu incearca ce putin sa indemne lumea sa citeasca ceva cat de cat de calitate? Daniel Steel? De parca ai zice Sandra Brown, sau Barbara Cartland.
    Decat ata mai bine chiar si Coelho sa Dan Brown!
    Insa pentru cei cu adevarat impatimiti as recomanda totusi Andrei Makine, Cezar Petrescu, Radu Pavel Gheo…

    raspunde

  2. Pingback: Leapșa anului 2011: BLOG DE BLOG – cele mai bune bloguri din 2010 | MR.SPORT …dedicated to the fans

  3. Pingback: Cele mai bune bloguri din 2010 – Milliongossip ... from all over the world

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro