bookblog.ro

---

Ai Card de Cititor Feroce? Intră pe www.book-land.ro și primești 10% reducere – aplicată PESTE promoţiile existente!

Scris de • 11 September 2013 • in categoria Recomandari

BookLand te așteaptă pe tărâmul cărților! Un tărâm bine ancorat în firescul vieții tale urbane, în care îți va plăcea să citești, să visezi și să experimentezi.

BookLand înglobează librăria online www.book-land.ro, caravana și tabăra coolturală pentru copii. Sub motto-ul „BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”, proiectul a pornit acum 3 ani cu un târg de carte într-unul dintre cele mai mari mall-uri din București și, la foarte scurt timp, a pus stăpânire pe întreaga țară, fizic și virtual. Practic BookLand a coborât cartea din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor.

imagine BookLand

Intră și tu în comunitatea cititorilor pentru care cunoașterea e un stil de viață! Ți-am pregătit mii de titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică. Bucură-te de prețuri la cărți reduse permanent! În plus, pentru prima ta comandă ești răsplătit, ai transportul gratuit! Și 5 lei cadou, dacă valoarea cumpărăturilor este de 50 lei. Și, ca să-și facem experiența de shopping și mai interesantă, în fiecare colet vei primi Cadoul Săptămânii! Pentru că noi premiem cititorii permanent.

Şi ceva SPECIAL: dacă ești posesorul unui Card de Cititor Feroce beneficiezi de o reducere SUPLIMENTARĂ de 10% la toate cumpărăturile tale pe www.book-land.ro!

ADVERTORIAL





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro