bookblog.ro

---

Ce aduce nou Final Frontier ediția a V-a

Scris de • 28 March 2016 • in categoria Recomandari

Week-end-ul acesta, pe 2 și 3 aprilie, Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România deschide porțile ediției numărul 5. Tărâmul magic ales în acest an pentru a fi transformat, timp de două zile, în capitala iubitorilor de SF și Fantasy este Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei).

Vă așteptăm între orele 11:00 și 19:00 cu noutăți editoriale din domeniu SF & Fantasy, ateliere creative, un program bogat de lansări de carte și dezbateri, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză și obiecte unicat fan art.

Ilusstratie Final Frontier 5

Highlights din programul Final Frontier, ediția numărul 5:

  • Poți cumpăra cu până la 50 % reducere noi volume SF & Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Art – Paladin, Tritonic, Millennium Books, Crux, RAO, Hecate, sau poți alege varianta în limba engleză a unor romane abia lansate, de la Books Express. Te mai ademenim cu board games de la Red Goblin și benzi desenate de la HAC!BD, The Walking Dead și LEX Shop. Lista completă a EXPOZANȚILOR
  • Board games corner by Creative Board Gaming te așteaptă pe tot parcursul târgului ca să-ți încerci puterile alături de prietenii tăi, iar duminică, 3 aprilie, de la ora 12:00, cei de la Societatea Tolkien din România te provoacă să-ți arăți măiestria în Middle Earth Quest sau la The Lord of the Rings: The Return of the King Deck-Building Game.
  • NOUTATEA acestei ediții o constituie ATELIERELE târgului unde poți învăța limba elfă, cum să creezi benzi desenate, să pui bazele unui personaj anime sau să scrii o povestire SF.
  • Iar Club Star Wars România te provoacă sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 14:00 la Star Wars Trial: dovedește că ești cel mai bun, treci de cele patru praguri și poți câștiga un Holocron Jedi, realizat cu ajutorul HProps și oferit de CSWR.
  • PROGRAMUL de evenimente din acest an îți dă ocazia să stai de vorbă cu scriitori îndrăgiți precum: Marian Coman, Michael Haulică, Marian Truță, Dănuț Ungureanu, Ioana Vișan, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea.

Și nu doar atât! Artistul Octav Ungureanu muncește de zor la o expoziție de ilustrații pentru Final Frontier. Societatea Tolkien din Romania s-a gândit la iubitorii lumii Pământului de Mijloc, și nu doar la ei, și te poftește să iei parte la un concurs de Fan Art cu premii surpriză.

 

După două zile așa de intense, sigur vei dori să pleci acasă cu un suvenir handmade special de la Final Frontier 5. Pentru asta Game Art, Nyx Art și WizzArt Room pregătesc tricouri și alte accesorii pictate în stilul SF.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.

Când: 2-3 aprilie 2016

Unde: Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piața Spaniei)

Program: 11:00 – 19:00log.ro

0741.145.951

 

 





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Monique spune:

    Deja am o lista. Ma duc si la kiliprim si dupa dau o fuga pana pe Dacia. Cu ocazia asta baietii or sa fie foarte incantati.

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro