bookblog.ro

---

Idei de cadouri pentru Crăciun! – partea a-II-a :)

Scris de • 18 December 2014 • in categoria Recomandari

butoni camasaButoni pentru cămașă
Dacă bărbații din viața ta sunt cititori înrăiți, dar și iubitori de modă, alegând pentru ei o pereche de butoni pentru cămașă cu temă literară împuști doi iepuri dintr-un singur foc.

Disponibili aici etsy.com
Și aici etsy.com

 

 

 

 

ceainiceCeainice literare
Puțini cititori nu își însoțesc lecturile cu o ceașcă de cafea, ceai sau ciocolată caldă. Dacă ai un prieten îndrăgostit de ceaiuri și romane, îi poți oferi cu încredere în dar un ceainic sculptat sub forma unui teanc de cărți.
Disponibil aici etsy.com

 

 

 

 

 

 

dictionar electronicDicționar electronic
Dacă cititorul din viața ta a început să parcurgă romanele favorite în limbile originale, va avea cu siguranță nevoie de un mic ajutor. Și pentru că nimeni nu mai are acum răbdare să stea să răsfoiască dicționare grele iar accesul la Internet poate fi uneori limitat, un dicționar electronic reprezintă o idee grozavă. Pur și simplu scanezi cuvântul necunoscut, iar definiția sa îți apare pe ecranul micuțului gadget.
Disponibil aici hammacher.com

 

 

 

farfuriiFarfurii 

Poate că un set de farfurii sună mai degrabă a cadou pentru vreo mătușă îndepărtată, o cunoștință nouă care și-a cumpărat o locuință sau pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Neatrăgător și impersonal, nu-i așa? Însă dacă farfuriile au forma unor cărți, lucrurile se schimbă total. Poți fii sigur că orice masă va deveni o adevărată plăcere pentru pasionatul de lectură căruia îi vei face un astfel de cadou.
Disponibil aici gonereading.com

 

lampa-semn carteLampă - semn de carte
Am mai prezentat și altădată astfel de lămpi care se aprind când ridici cartea de pe ele și se sting atunci când o așezi înapoi, funcționând în același timp și ca semne de carte. Însă cum am descoperit aceste modele noi, nu mă puteam abține să nu vi le arăt și vouă.
Disponibil aici theliterarygiftcompany.com
Sau aici lfla.org

 

 

 

 

pandantivPandantiv
Bijuteriile „literare” sunt un alt cadou interesant pentru iubitorii de lectură, mai ales că în ultima vreme gama este din ce în ce mai variată. Mie mi-a plăcut pandantivul sub formă de bibliotecă.
Sursa: imgfave.com

perna

 

 

 

 

 

Pernă
O pernă sub forma unei cărți este accesoriul ideal pentru colțul de lectură pe care ni-l dorim cât mai călduros, confortabil și prietenos. Poți alege și între mai multe variante de titluri, în funcție de preferințe.
Disponibil aici thinkgeek.com

 

 

 

suport cartiSuport de cărți
Pentru că volumele de pe rafturile umplute doar pe jumătate din bibliotecă au mereu nevoie de câte o greutate care să le mențină în poziția care trebuie. În loc să așezi vreun bibelou ciudat, cum ar fi să ai un suport special care să îți și aducă zâmbetul pe buze de fiecare data când îl privești sau care să îți amintească de povestea ta preferată? Sau în care să te regăsești mereu? Pentru că toți cititorii au gândit probabil la un moment dat: „So many books, so little time”
Disponibil aici presentindicative.com
Si aici etsy.com

 

 

tatuaje temporareTatuaje temporare
Pentru cititorii rebeli sau pentru cei indeciși, un tatuaj temporar ar putea fi un cadou perfect. Iar dacă tatuajul este unul literar, cu siguranță va fi nerăbdător să îl încerce.
Disponibil aici litographs.com
Sau aici etsy.com

 

 

 

 

 

vazeVaze
Lectura poate fi asociată în general cu o mulțime de elemente plăcute: ceaiuri aromate, mâncăruri delicioase, prăjiturele, colțuri de citit irezistibile, bijuterii, etc. Așa că de ce nu am pune laolaltă și florile? Dacă ai o prietenă ce iubește în aceeași măsură cărțile și florile, oferă-i o vază sub formă de carte care poate juca și rol de bookend în biblioteca sa.
Disponibil aici elizabethsembellishments.com





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. ileana spune:

    Minunate!

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro