bookblog.ro

---

Vă pregătim ceva la Bookfest !

Scris de • 27 May 2013 • in categoria Recomandari

Dacă încă n-ați aflat, Bookfest se va desfășura anul acesta între 29 mai – 2 iunie la Romexpo, pavilioanele C1 - C5. Acestea sunt datele: peste 200 de expozanţi, 24 de autori și profesioniști ai cărții, invitatul de onoare ai ediției - trioul Germania, Austria și Elveția.

Și acum să revenim la ceea ce vă pregătim noi la ediția de anul acesta a târgului. Sunteți invitați să vă înarmați cu spiritul de aventură și să vă înscrieți la o Vânătoare de comori marca bookblog.ro. Întreaga vânătoare se va desfășura în interiorul târgului sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 15:00.

Vă pregătim „comori” livrești, desigur, dar care să vă solicite imaginația și atenția. Veți căuta imagini, bestseller-uri, texte, poate chiar autori :) . Premiile vor fi tot ce avem noi mai bun: multe cărți și Carduri de Cititor Feroce. Revenim cu detalii despre sarcinile care vă așteaptă, până atunci, mai jos este regulamentul concursului. Ne găsiți la standul bloggerilor !

Programul Bookfest: miercuri, 29 mai, și joi, 30 mai, între orele 10.00 și 20.00, vineri și sâmbătă, între 10.00 și 22.00, iar duminică, de la 10.00 la 20.00. Intrarea publicului este liberă!

 

resized_bookfest bookblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regulament vânătoare

- Se pot înscrie echipe de 1 sau 2 persoane
- Participanții trebuie să se întoarcă la maxim o oră de la start. Cei care se întorc mai târziu nu vor mai fi luați în considerare pentru premiere.
- Câștigătorii vor fi desemnați în ordinea punctajelor.
- Concurenții trebuie să ajungă la o serie de puncte pe traseu unde să realizeze diverse taskuri – fiecare task (indicii, foto etc) are un punctaj.
- La începerea traseului toți concurenții vor primi o harta care conține locul comorilor
- Vor fi 3 premii: - premiul 1, premiul 2 și un premiu special acordat prin tragere la sorți
- Sistemul de punctare: fiecare task are un punctaj, primul sosit va primi 2 puncte în plus, al doilea sosit va primi un punct în plus. Dacă există mai mulți concurenți cu același punctaj departajarea se va face prin tragere la sorți .

Luați cu voi: ceva de scris și ceva cu care să faceți fotografii (cameră, telefon sau orice alt dispozitiv )

Înscrierile: se pot face pe adresa [email protected] - trimiteti un mail cu titlul Vănătore de comori și spuneți-ne numele – sau la fața locului.

Mai multe detalii





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Pingback: Bookblog.ro organizează o Vânătoare de comori la Bookfest | Romania Pozitiva

  2. Pingback: Bookfest 2013 – la vânătoare de cărţi | Zâmbet şi sănătate

  3. Pingback: Mai multe detalii despre Vânătoarea de Comori bookblog.ro

  4. Pingback: Vă aştept să îmi fiţi alături în această grea încercare... (sanchi) • Chinezu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro