bookblog.ro

---

World Gym Academy + Cardul de Cititor Feroce = 25% reducere

Scris de • 3 September 2013 • in categoria Recomandari

Pentru că mintea sănătoasă își găsește locul într-un corp sănătos, World Gym Academy se alătură partenerilor din cadrul Cardului de Cititor Feroce. World Gym Academy este cea mai performantă sală de fitness din Sectorul 4 al Bucureștiului. Întinsă pe o suprafață de 650 mp, sala este dotată numai cu echipamente profesionale de ultimă generație.

La World Gym Academy te poți menține în formă prin Fitness, Body Building, Cycling, Aerobic, Zumba, Kangoo Jumps, Stretching, Tae Bo si Pilates. Vrei ceva mai mult, mai bun și ai nevoie de relaxare? World Gym Academy îți pune la dispoziție și masaj, saună, antrenor personal și nutriționist.img49

Poziționarea noastră vis-a-vis de stația de metrou Tineretului (în spatele Colegiului Național Gh. Șincai) este ideală pentru cei care își doresc să se deplaseze repede între sală și casă.

Alege un stil de viață sănătos iar noi vom avea grijă de tine la fiecare pas!

World Gym Academy oferă prin intermediul Cardului de Cititor Feroce o reducere de 25% pentru abonamentul lunar FULL. Prin urmare, fetele vor plăti numai 75 RON în loc de 100, iar băieții doar 90 RON în loc de 120, acest preț incluzând și 8 ședințe de saună.
ADVERTORIAL





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro