bookblog.ro

---

Câte cărți se fac dintr-un copac ?

Scris de • 9 October 2012 • in categoria Stiri

Răspunsul este 942; atâtea cărți pot fi obținute dintr-un singur copac. Dar ținând cont că numai anul trecut s-au vândut 380 de milioane de cărți în lumea întreagă, asta înseamnă 400.000 de copaci tăiați. De aceea este nevoie să plantăm continuu alți arbori în locul celor folosiți pentru plăcerea lecturii noastre.

Și ce partener mai bun pentru o astfel de inițiativă decât o editură ? Editura Nemira se alătură în luna octombrie Asociației MaiMultVerde. Dacă achiziționați de pe site-ul Nemira.ro cărți în valoare de 100 de lei, Nemira va dona 10 lei pentru plantarea unui copac în cadrul campaniei „Fă cadou un copac!”. Poți să dai copacului sponsorizat de tine numele unui scriitor sau al unei cărți si vei primi periodic pe e-mail vești şi fotografii.

Plantarea puieţilor pentru cititorii Nemira va avea loc pe 17 noiembrie, în zona Ploieşti, pe Şoseaua de Centura Est, iar organizatorii speră ca numărul copacilor sponsorizați de voi să fie de cel puțin 5000.

Dacă doriţi să vă implicaţi mai mult, puteţi afla mai multe informaţii despre campania de donaţii de copăcei pe MaiMultVerde.ro/susţine.





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro