bookblog.ro

---

Ciprian Măceșaru la Schimb de Cărți București

Scris de • 22 April 2014 • in categoria Stiri

Duminică, 27 aprilie, de la ora 15:00, în ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan, nr. 25, harta) are loc ediția Schimb de Cărți din luna aprilie. Avem și un invitat la întâlnirea noastră lunară, scriitorul Ciprian Măceșaru (blog).

Ciprian Măceşaru va citi câteva fragmente din scrierile sale și ne va da detalii despre proaspătul lui roman, Portbagaj (Editura Trei). Vor urma întrebări de la voi, iar cei mai activi participanți vor fi recompensați cu un volum cu autograf (cunoscătorii știu deja procedura ;) ).

Intrarea la eveniment este liberă. Schimbul de cărți nu este permanent și nici obligatoriu (puteți participa la întâlnire fără să aduceți cărți la schimb).

Ciprian Măceşaru (37 de ani) s-a născut la Câmpina.
Primul om de cultură pe care l-a admirat a fost N. Grigorescu. Haşdeu şi fantoma Iuliei l-au îngrozit. Jebeleanu l-a lăsat rece. În liceu a cântat thrash metal pe versuri de Bacovia. A lucrat ca desenator de animaţie (cea mai frumoasă slujbă pe care a avut-o vreodată), vânzător, responsabil de librării, PR Manager al revistei Şapte Seri. A fondat revista bucureşteană Accente. A publicat în reviste din România şi străinătate. În Irlanda a fost inclus într-o antologie de poezie. A publicat mai multe cărţi de poezie, un volum de interviuri, un jurnal cultural şi un roman.

sdc-bucuresti-aprilie





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro