bookblog.ro

---

Crăciuneşte cu Atelierul – ediţia a II-a

Scris de • 17 December 2014 • in categoria Stiri

Pe 20 decembrie 2014 ești invitat să petreci cu Revista Atelierul şi anul acesta o după amiază chic de la ora 14.00 la ora 20.00 la Journey Pub (Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti).

Va fi împodobit cel mai frumos brad handmade şi cu produse de autor, așa că vino cu un ornament făcut de tine. Pentru ornamentul tău primești o apariție într-un articol foarte special pe site-ul www.revista-atelierul.ro cu tine şi obiectul tău.

Anul trecut, peste 20 de artizani şi designeri de produs au împodobit bradul Atelierul, găsești aici mai multe detalii: http://www.revista-atelierul.ro/2013/12/23/am-impodobit-cel-mai-handmade-brad-de-craciun/

Titlul de Artizanul Anului 2014 va fi decernat la ora 18:00 într-o atmosferă de sărbătoare, aşa că, vino să afli cine va câştiga acest premiu.

Întrucât și cei din echipa Journey Pub cred în magia Crăciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolată caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond, cântate de minunatele voci ale corului SOUND. Concertul corului SOUND va începe de la ora 19:00.

 

 

 

 

 

 

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro