bookblog.ro

---

Donație de cărți la SdC București

Scris de • 29 November 2013 • in categoria Stiri

Ediția Schimb de Cărți decembrie din București va fi dedicată strângerii de cărți pentru copiii de la Centrul de zi Sfânta Sofia. Vă așteptăm duminică, 8 decembrie, de la ora 15:00, la ceainăria La Un Ceai(Str.Luigi Cazzavillan nr. 25, hartă) cu ce mai aveți prin bibliotecă dar nu vă mai folosește, în schimb ar putea fi o bucurie pentru copilași.

La Centrul de zi sunt 24 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, provenind din familii defavorizate, care primesc acolo îngrijire și ajutor. Au nevoie de lucruri frumoase în viața lor și de aceea o carte cu povești este un dar mult dorit și apreciat.

Suntem în această campanie alături de prietenii noștri de la Fundația Calea Victoriei și de cei de la ceainăria La Un Ceai. Campania se va desfășura între 1-15 decembrie, iar punctele de colectare a cărților sunt sediul Fundației Calea Victoriei(Str. Popa Soare nr.40, etaj 1) și ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).

Vă așteptăm la SdC cu ceva cărți în plus, pe lângă cele aduse pentru schimb :) și vă pregătim o tombolă pentru a vă răsplăti generozitatea. După cum știți deja: schimbul nu este permanent; intrarea liberă.





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Pingback: Creative Arts recomanda: Schimb de carti de decembrie | Creative Arts

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro