bookblog.ro

---

Noaptea Albă a Creatorilor & Designerilor de produs revine la Cluj pe 17 octombrie

Scris de • 12 October 2015 • in categoria Stiri

Asociaţia Atelierul de Creaţie te invită, în data de 17 octombrie, de la ora 19:00 la ora 02:00 la cea de-a IV-a ediție a proiectului  Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, pentru a petrece un altfel de sfârșit de săptămână la Centrul de cultură urbană „Casino”, în Parcul Central „Simion Bărnuţiu” din Cluj.

Vă propun o noapte albă, într-o atmosferă  prietenoasă și plină de inspirație & design, alături de cei peste 15 participanți care au bine meritata reputație de creatori și designeri români. Artiști vizuali, arhitecți, designeri de produs, creatori de produse unicat și sculptori vor expune publicului 100 de produse de autor gata să fie admirate și fotografiate. Intrarea în cadrul evenimentului este liberă, iar atmosfera va fi întreținută de DJ Frunză.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este unul din cele mai importante evenimente anuale din România, ce promovează lucrările creatorilor din spaţiul cultural românesc, prin organizarea de expoziţii pop-up în trei oraşe diferite, în trei locaţii de consum de cultură. Finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, proiectul Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs  reușește să se extindă de la o ediție la alta, anul acesta incluzând pentru prima oară și Timișoara (31 octombrie, Ambasada) pe lista orașelor gazdă. Bucureștiul nu lipsește nici el de pe listă.

Pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/491449244356481/

De asemenea, bloggerii oficiali ai evenimentului vor prezenta în timp real detalii despre Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediția de Cluj.  Folosiți hashtag-ul #blanchenuit pentru a fi la curent cu noutățile acestui eveniment.

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro