bookblog.ro

---

Schimb de Cărți aprilie: primăvara în stil dacic

Scris de • 22 April 2015 • in categoria Stiri

Afis SDC aprilieDuminică, 26 aprilie, între orele 15:00 – 17:00 vă așteptăm la întâlnirea din aprilie Schimb de Cărți București. Ne vedem ca de obicei în atmosfera aromată din La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25).

De data aceasta, alături de noi vor fi  scriitoarea și jurnalista Mădălina Corina Diaconu și ilustratorul Mihai Ionut Grăjdeanu. Împreună vom descifra semnificațiile mandalelor dacice și vom afla care erau ritualurile de primăvară ale străbunilor daci și ce obiceiuri s-au păstrat până la noi.

„Să cunoaştem prin imagini civilizaţia dacică. Vom înţelege simbolurile venerate de străbunii noştri şi vom afla rădăcinile credinţelor noastre actuale. Putem vedea viitorul privind în oglindă trecutului. Mandala e un joc pentru minte şi ochi. Este un joc de forme şi culori, este o poartă magică spre un tărâm spiritual mai înalt. Vom ajunge astfel într-un mod uşor şi natural la echilibru interior şi armonie cu lumea inconjurătoare.”-  Zei, eroi, zâne şi animale de legendă - Vol. I, Ed. Curtea Veche

Intrarea este liberă.

Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci cărți ;) ).

Mai multe detalii pe evenimentul nostru de pe Facebook

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro