bookblog.ro

---

Schimb de Cărți București. Ediția lunii Mai 2018

Scris de • 2 May 2018 • in categoria Stiri

Vă invităm în grădina ceainăriei Bohemia Teahouse (Str. Poiana Narciselor nr. 1) să ne bucurăm de soare și de cărți alături de prieteni cititori, totul condimentat cu discuții despre cărți noi și cărți vechi și cărți de toate felurile.

Întâlnirea se întămplă Duminică, 6 mai, între orele 15:00 – 17:00. Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Mai multe detalii poți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa andreea@bookblog.ro pentru mai multe detalii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro