bookblog.ro

---

Schimb de Cărți București vă invită în septembrie să Citim în iarbă

Scris de • 24 September 2014 • in categoria Stiri

Duminică, 28 septembrie, Schimb de Cărți București, vă invită la o lectură în aer liber în parcul Herăstrău, zona Roata Mare. Ne vedem ca de obicei de la ora 15:00 la 17:00.

 

Am consultat prognoza meteo, și pentru că ne-am asigurat că va fi vreme bună :), ne-am hotărât să ne luam păturile și cărțile și să ne alăturăm evenimentului Citim în iarbă din parcul Herăstrău.

 

Vă așteptăm acolo duminică, 28 septembrie, pentru a ne bucura de ultimele zile senine ale toamnei :). Nu lipsiți! Și aduceți cu voi o carte! Schimbul de cărți nu este obligatoriu și nu este permanent, proprietarul putându-și retrage cartea din circuitul SdC oricând dorește.

 

Aici găsiți evenimentul pe Facebook.

 

Citim in iarbă începe la ora 10.00 şi durează până la ora 20.00. Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.

 

--

Andreea Chebac

PR Officer

[email protected]

[email protected]

0741.145.951

 





Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

  1. Zina spune:

    Un proiect frumos, dar mie mi-e greu să mă duc în Herăstrău ca să citesc. Și nu citesc numai duminica !
    Îl voi populariza, însă !

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro