bookblog.ro

---

Schimb de Cărți Octombrie – ediția de toamnă

Scris de • 18 October 2016 • in categoria Stiri

Schimb de Cărți București vă invită la prima ediție din această toamnă. Ne vedem duminică, 23 octombrie, la aceeași oră și în același loc ca de obicei: de la ora 15:00 la ora 17:00, la ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25.)

resized_afis-sdc-octombrie

În salonul călduros și primitor vorbim despre cărțile acestei toamne: noi apariții, sugestii de lectură, cărți potrivite cu vremea de afară etc. Vă așteptăm cu multe surprize și chef de vorbă.

Mai multe detalii puteți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook.

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți ;) ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea  și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

Schimb de Cărți este un proiect în continuă dezvoltare, așa încât cei care doresc să aducă întâlnirile Schimb de Cărți în orașul lor pot trimite un e-mail la adresa [email protected] pentru mai multe detalii.

 

 

 





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro