bookblog.ro

Psihoterapia pe înțelesul tuturor

 A doua ediție a seriei de ateliere „Psihoterapia pe înțelesul tuturor”. va fi găzduit de Librăriile Cărturești în perioada 18-22 septembrie în orașele BucureștiTimișoara, BrașovSibiuIași și Cluj-Napoca.

Eveniment organizat de Federația Română de Psihoterapie în parteneriat cu Editura Trei și Cărturești

Spune-ti parerea!

Festivalului Internațional de Poezie București (FIPB), a XIII-a ediție

De luni, 11 septembrie, până duminică, 17 septembrie, Bucureștiul devine din nou capitala europeană a poeziei la cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie București (FIPB).

Poeți din 27 de țări de pe patru continente vin la București, unde publicul îi poate întâlni în cadrul a peste 50 de evenimente: de la lecturi publice, la performance-uri, dezbateri, mese rotunde, lansări de carte, vernisaje.

Spune-ti parerea!

Uncanny Order – despre concepte și aplicații ale teoriei haosului la punctul de întâlnire al artei cu știința

Order, cel mai nou proiect de cercetare și de producție artistică derulat de Asociația Qolony, va ajunge în București, la galeria MOBIUS (str. Piața Amzei nr. 13) și va fi deschisă pentru vizitatori între 14 și 31 iulie, de miercuri până sâmbătă, între orele 17:00 – 20:00. Vernisajul instalațiilor interactive ce vor oferi participanților posibilitatea de a asista la apariția tiparelor și de a explora dinamica complexă a haosului va avea loc pe 13 iulie, la ora 19:00.

Uncanny Order

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro