bookblog.ro

Lansarea de carte: „Muza“ de Jessie Burton

Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 18 octombrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) la lansarea romanului „Muza” de Jessie Burton, un roman seducător, captivant, cu o bogată paletă de personaje, locuri, idei și emoții, degajând un suspans bine dozat.

Spune-ti parerea!

Poeta Carmen Tiderle le citeşte copiilor

Poeta Carmen Tiderle este invitată să le citească copiilor în deschiderea atelierelor de lectura smARTkid, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 11,30 la Kaleidoscope.Book.Arest, b-dul  Mărăşti nr 35.

Lectura face parte din proiectul „10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid”, co-finanţat AFCN. Accesul copiilor la eveniment este GRATUIT. 

Spune-ti parerea!

Cum să transformi lectura în distracție pentru copilul tău: ateliere și conferințe la Festivalul NARATIV

În weekend-ul 14-15 octombrie 2017, cei mici și cei mari pot experimenta cele mai noi tehnici de lectură la Festivalul NARATIV. Ultimele locuri sunt disponibile pe narativ.ro.

Conform unui studiu realizat de Asociatia Curtea Veche, doar 8% dintre copiii bucureșteni citesc de plăcere în timpul liber. Corelând cu rezultatele testelor PISA, conform cărora elevii români sunt sub standardele internaționale privind abilitățile și cunoștințele care ar trebui dobândite în sistemul de educație, această statistică este cu atât mai îngrijorătoare.

Spune-ti parerea!

FILTM, ediția a VI-a: Scriitori din 10 țări vin luna acesta la Timișoara

La finalul lunii octombrie, peste 20 de scriitori din 10 țări sosesc în capitala Banatului la cea de a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara (FILTM). Lecturi publice, dezbateri, dialoguri ale scriitorilor invitați cu cititorii, la care se adaugă și două formate noi în arhitectura programului Festivalului: un amplu maraton de poezie, reunind autori din zona Europei Centrale și de Sud-Est, și Literary Death Match – pentru prima dată, la Timișoara, literatura intră în ring.

Spune-ti parerea!

Sci+Fi FEST 2017 ediția a doua

Sci+Fi FEST 2017cea de-a doua ediție a festivalului de știință și literatură SF organizat de către Știință & Tehnică împreună cu numeroși parteneri, se desfășoară în perioada 30 septembrie – 1 octombrie la Biblioteca Națională a României (București, Blvd. Unirii nr. 22).

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro