bookblog.ro

Lansare de carte: „Rosé” de Marius Constantinescu

Editura Nemira vă invită duminică, 17 decembrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la un evenimentul de lansare a volumului „Rosé”, care adună texte ale jurnalistului cultural Marius Constantinescu din ultimii ani.

Vorbesc despre carte, alături de autor,: Andreea Esca, Cristina Andone și Radu Paraschivescu. Întâlnirea este moderată de Laura Câlțea. 

Spune-ti parerea!

Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei – Cadouri și delicatese culturale

Un Târg de Crăciun prietenos și cochet, cu lucruri de calitate, de la care să pleci cu cadouri originale și utile pentru toți prietenii tăi? Avem! Un loc confortabil și neaglomerat, în care să poți decide pe îndelete ce lucruri îți plac și ce cadou ar aduce mai multă bucurie celor dragi? Avem și asta! J

Fundația Calea Victoriei organizează în al patrulea an consecutiv Târgul de Crăciun - Cadouri și delicatese culturale, unul dintre cele mai apreciate evenimente de acest fel din oraș.

Spune-ti parerea!

Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2017 (partea 1) – Editura Litera, Editura Litera Mica, Editura Nemira, Editura Nemi, Grupul Editorial All

Iată că s-a mai dus o ediție a Târgului Gaudeamus, așa cum noi numărăm cărțile pe care le-am cumpărat anul acesta și care așteaptă să fie citite, și editurile fac bilanțul celor mai dorite volume.

Anul acesta peste 125.000 de cititori au participat la Gaudeamus și au avut de ales dintre cele peste 800 de evenimente găzduite de târg

Invitatul de onoare al ediţiei a fost Uniunea Europeană, prin intermediul Reprezentanței Comisiei Europene, iar preşedintele de onoare al Târgului a fost îndrăgitul scriitor și om de radio Matei Vișniec.

Spune-ti parerea!

Noaptea albă a designerilor și creatorilor de produs – șapte ore, peste șaptezeci de designeri, sute de obiecte de artă de purtat, de dăruit și de luat acasă

Pe 25 noiembrie, are loc a șasea ediție Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București.

Evenimentul pune, o dată pe an, la dispoziția publicului, un spațiu de dialog, de experiment artistic și de interacțiune cu creatorii de produse, de conținut și de idei. Evenimentul are o dublă misiune – cea de a educa publicul în direcția designului de produs contemporan românesc, la fel de unic și de valoros ca arta de circulație internațională, dar și de a clarifica statutul și valoarea unui obiect de artă pentru fiecare dintre noi.

Spune-ti parerea!

Ce ne pregătesc editurile la Gaudeamus 2017 – partea a 7-a. Grupul Editorial ALL și Editura Corint

GRUPUL EDITORIAL ALL

Grupul Editorial ALL va fi prezent la ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus, cu reduceri de până la 85%, cadouri dulci pentru cititori, noutăți editoriale diverse și trei evenimente de lansare.

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2017 are loc între 22 și 26 noiembrie la Romexpo București, în pavilionul central.

Spune-ti parerea!

Ce ne pregătesc editurile la Gaudeamus 2017 – partea a 6-a. Editura Herg Benet

Editura Herg Benet (nivel 4.50, stand nr. 231, primul inel de la intrarea principală, pe culoarul Radio România) vă așteptăm cu drag alături de autori, lansări de carte, noutățile cele mai fierbinți ale toamnei, colecții proaspete, o reducere generală de 20% pentru orice achiziție și multe surprize literare.

Târgul Internațional de Carte Gaudeamus 2017 are loc între 22 și 26 noiembrie la Romexpo București, în pavilionul central.

 

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro