bookblog.ro

Șapte, cifra norocoasă, ȋţi deschide drumuri noi la Fundaţia Calea Victoriei

La ȋnceput de aprilie, ai şapte zile de reduceri la cursuri şi ateliere care-ţi deschid drumul către proiecte noi, personale sau profesionale. Ȋntre 1 şi 7 aprilie, Fundaţia Calea Victoriei ȋţi oferă 15% reducere la cursuri de Pictură, Dezvoltare personală, Design & stiluri arhitecturale, Jurnalism şi Scenaristică.

Alege domeniul care ţi se potriveşte şi care te ajută să evoluezi aşa cum ȋţi doreşti. Ȋnnoieşte-ţi mintea cu idei proaspete, fă loc creativităţii ȋn viaţa ta, scrie sau vorbeşte-le celor din jur despre poveştile care te preocupă.

Serile petrecute la fundaţie înseamnă o investiţie ȋn dezvoltarea ta, pentru că oricare dintre cursurile pe care le urmezi poate fi un prim pas către un drum nou.

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Cel mai nou film al lui Aki Kaurismäki, în premieră în România la FFE  

 

În premieră în România, Cealaltă parte a speranței în regia lui Aki Kaurismäki deschide Festivalul Filmului European. De asemenea, în toate orașele în care Festivalul se desfășoară anul acesta, deschiderea va avea loc cu același film. Cealaltă parte a speranței va fi proiectat în București în data de 4 mai, la Iași pe 12 mai, la Gura Humorului și Tîrgu Mureș pe 19 mai, și la Timișoara în data de 26 mai.  

Spune-ti parerea!

Final Frontier #6 – mai mult decât un târg de carte. Pe 1și 2 aprilie la Casa Artelor

Week-end-ul acesta, pe 1 și 2 aprilie are loc ediția cu numărul șase a singurului târg de carte SF&Fantasy din țară: Final Frontier. Te așteptăm la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr.5), partenerul principal al evenimentului, sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00. Intrarea este liberă. Vei descoperi mai mult decât un târg de carte, vei descoperi o lume SF&Fantasy cu toate fațetele ei #CreziTotCeVezi #FF6.

Spune-ti parerea!

Clubul de carte Nordic Noir: „Altfel și totuși Alice”, de Lisa Genova

Marti, 28 martie, de la ora 18:30, ne vedem la ceainăria Redez Vous de la Universitate (Edgar Quinet 8-10) pentru întâlnirea din această luna a Clubul de carte Nordic Noir

De data acceasta vom discuta despre cartea „Altfel și totuși Alice”: Alice Howland se mândreşte cu viaţa pe care a muncit din greu să şi-o construiască. La cincizeci de ani, ţine prelegeri de psihologie cognitivă la Harvard, fiind recunoscută internaţional pentru teoriile sale inovatoare din domeniul psiholingvisticii. Are un soţ cu o carieră strălucită şi trei copii adulţi.

Spune-ti parerea!

Bursele Superscrieri/Avon: căutăm jurnaliști care să documenteze violența în cuplurile de adolescenți

Cea de-a patra ediție a Burselor Superscrieri/AVON pe tema violență domestică este dedicată anul acesta formelor de abuz în relațiile de cuplu ale adolescenților. Fundația Friends For Friends și Avon Cosmetics România, oferă trei burse a câte 2.000 de euro jurnaliștilor și autorilor pentru a investiga cauzele și formele violenței care afectează primele relații ale adolescenților.  

Spune-ti parerea!

Iubitorii de artă şi cultură sunt invitaţi pe 25 martie la lansarea Comunităţii Laboratorul de Artă

Sâmbătă, 25 martie 2017, are loc la Bucureşti lansarea oficială a comunităţii Laboratorul de Artă, un proiect  care îşi propune să construiască un mediu dedicat artei si culturii, într-un moment în care, mai mult ca oricând, societatea ne împinge către consum imediat si nepăsare. Laboratorul de Artă se concentrează  pe promovarea inițiativelor artistice de impact din prezent din teatru, dans, muzică, literatura, film, pictură, fotografie, design, cât şi pe crearea de experienţe profunde de educare prin artă.

Spune-ti parerea!

Descoperi ultimele noutăți fantastice la Final Frontier 6. Singurul târg de carte SF & Fantasy

În week-end-ul 1-2 aprilie, Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România îți aduce ultimele noutăți fantastice la ediția cu numărul 6. Fără glume, ne vedem între orele 11:00 și 19:00 la Centrul Cultural Casa Artelor (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), partener principal al evenimentului, pentru a descoperi cele mai râvnite artefacte magice.

Vă așteptăm la #FF6 cu noutăți editoriale din domeniul SF & Fantasy, ateliere creative și demo-uri fantastice, lansări de carte și dezbateri variate, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriză și obiecte fan art.

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro