bookblog.ro

Povesti cu Artisti – Teodor Ilincai in dialog cu Adrian George Popescu

Marți, 18 iulie 2017, are loc ce-a de-a patra ediție din seria „Povești cu Artiști”:  Teodor Ilincăi în dialog cu Adrian George Popescu. O inițiativă din cadrul Laboratorul de Artă, care are ca scop să adune laolaltă oameni curioși și iubitori de artă, dornici să se lase inspirați de poveștile artiștilor care au curajul să inoveze și au impact în domeniile lor artistice.

Spune-ti parerea!

Lansare și lectură la București:mai drăguț decît dostoievski, de Nora Iuga si Angela Baciu

Vineri, 7 iulie, de la ora 18:30, Editura Polirom și Cărturești Verona (str. Arthur Verona nr. 13-15) vă invită în Grădina secretă la o ântâlnire specială cu Nora Iuga și Angela Baciu, cu prilejul apariției recente a volumului mai drăguț decît dostoievski, cu ilustrații de Ion Barbu, publicat la Polirom, disponibil și în ediție digitală.

Invitați, alături de autoare: Simona Popescu, Florin Iaru
Actorul George Mihăiță va citi un fragment din volum.
Moderatoare: Andreea Chebac

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Un nou trend de lifestyle – expoziția de design de produs ajunge pe 29 iunie la Timişoara

Expoziţia „Un nou trend de lifestyle”, după ediția-pilot din București, va fi prezentă şi în Timişoara între 29 iunie – 12 iulie, la Galeria Subterana (str. Augustin Pacha, nr. 8), vernisajul având loc pe 29 iunie 2017, de la ora 19.00. Evenimentul, curatoriat de Mihaela Ion, prin intermediul Revistei Atelierul  şi realizat cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Timiş, îi aduce pe designerii Liliana Stoica (RO), Ciprian Manda (RO) şi Angela Ciobanu (AT/RO), fiecare venind cu un stil propriu pentru produsele expuse, mobilier, tablouri 3D din lemn reciclat şi respectiv bijuterii contemporane.

Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro