bookblog.ro

Ce-ar fi dacă ar fi și iar ar fi?

Titlu: Viață după viață
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2016
Traducere:
Numar pagini: 528
ISBN: 978-606-710-334-2
Cumpara cartea

Așa cum se întâmplă adesea, am dat peste romanul lui Kate Atkinson din pură întâmplare. Trebuind să petrec 6-7 ore în aeroportul Luton, am intrat într-un WH Smith ca să-mi procur ceva de trecere a timpului. Mi-a atras atenția, vizuală și entuziastă de animăluțe cum sunt, imaginea de pe copertă: o vulpe în zăpadă. În general, dacă ați scris o carte, și dacă-i cu vulpi, ori are măcar un dram de ureche ciulită pe copertă, garantat voi încerca măcar să o citesc! [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 3 COMENTARII si spune-ti parerea!

Adio, dar mai stau puțin

Titlu: Adio, dar mai stau puțin
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 312
ISBN: 978-973-689-726-9
Cumpara cartea

Cândva, prin adolescență, când îmi ocupam mare parte din timpul liber analizând și notând tot felul de idei despre tot felul de subiecte, mi s-a format în minte convingerea că sinuciderea este, contrar părerii generale, un act de un curaj nebun. Pentru că ai nevoie de curaj pentru a abandona speranța (care, așa cum bine se spune, chiar moare ultima), pentru a te arunca în necunoscut, pentru a accepta ideea că pur și simplu mâine nu te vei mai trezi ca de obicei și că absolut nimic nu va mai fi la fel și mai mult, că nu ai nici cea mai vagă idee în ce te bagi.

Cumpără titlul în engleză

[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

Prin buzunarele timpului

Titlu: Viața ca un joc de crochet
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2013
Traducere:
Numar pagini: 480
ISBN: 978-973-102-552-0
Cumpara cartea

Înainte de început este neantul, iar neantul, neregăsindu-se nici în timp, nici în spațiu, se situează prin urmare dincolo de puterea imaginației noastre. Nimic nu poate ieși din nimic, doar dacă nu este începutul lumii. Așa începe totul, prin cuvânt, iar cuvântul este viață. Neantul este transformat printr-o gigantică explozie care lasă timpul să mijească și imaginația să înceapă.

Cumpără titlul in engleză

[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

SF la şase mâini

Titlu: Fuga vânătorului
Autor: , ,
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 438
ISBN: 978-606-579-361-3

„Noi nu vrem nimic, a zis extraterestrul. Din nou, vorbeşti în afara realităţii. Tu ai o funcţie: prin urmare, tu exişti. Tu îţi vei exercita acea funcţie fiindcă este ţelul tău să faci aşa [...]. A vrea nu are niciun amestec: totul este flux inevitabil. Eşti om. Vei curge în traiectoriile pe care curge un om.”
[Citeste tot Articolul]

Spune-ti parerea!

A graseia, a nazaliza, a te amoreza

Titlu: Un englez amorezat
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2012
Traducere:
Numar pagini: 216
ISBN: 978-973-50-3335-4

Nu este subtil precum scenariul ultimului film cu adevărat interesant despre Paris şi despre stilul de viaţă franţuzesc, vezi ,,Midnight in Paris’’ al lui Woody Allen, dar are câteva pagini bune, spumoase. În rest, romanul lui Michael Sadler, Un englez amorezat, poate servi de dicţionar conversaţional şi gastronomic pentru cei care întrevăd o îndrăgostire franceză, de orice tip ar fi ea.
[Citeste tot Articolul]

Acest articol are 1 COMENTARIU. Spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro