bookblog.ro

---

Concurs: Câștigă două invitații la „The Inner” + două cărți de Johann Hari

Scris de • 25 May 2023 • in categoria Concursuri

Câștigă două invitații Innerland Pass la The Inner - cel mai mare eveniment dedicat stării de bine și sănătății mintale din România care va avea loc între 2 și 4 iunie 2023, în Cluj-Napoca - și două exemplarea din cartea Hoții de atenție - cea mai recentă carte semnată de Johann Hari .

Johann Hari, celebrul jurnalist britanic, autorul celor două bestsellere „Legături pierdute” și "Hoții de atenție" publicate la Editura Trei, va fi speaker la evenimentul The Inner.

Evenimentul va reuni profesori de psihologie, autori internaționali de succes, terapeuți, cercetători, artiști și muzicieni, care vor susține conferințe, workshopuri, masteclass-uri și concerte. Printre subiectele abordate de speakeri se numără combaterea procrastinarii, încetinirea ritmului vieții, anxietatea și depresia, valorizarea resurselor interioare, iar tematicile workshopurilor includ bunăstarea relațiilor, practici pentru obținerea calmului și clarității, metode de autocunoaștere și gestionarea emoțiilor, etc.

Pentru a participa la concurs, spune-ne într-un comentariu la această postare ce beneficiu a adus dezvoltarea personală în viața ta.

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți marti, 30 mai, la ora 17:00. Va fi luat în considerare un singur comentariu de la fiecare participant

Mult succes!

Concurs realizat cu sprijinul Editura Trei și Why not.

Câștigător: GAVRILOVICI VIORICA





Citeste cele 4 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. ANA MARIA GAV spune:

    Mam descoperit pe mine , ma incurajat ca ceea ce fac sa a fac asa bun rau dar sa mi duc visul pe mai departe cel de a fi o mica pictorita.

    raspunde

  2. Oana Pârvan-Cernătescu spune:

    Mi-a oferit claritate și viziune legate de destinul meu, să înțeleg de unde vin anumite trăsături/comportamente

    raspunde

  3. Ramona Răican spune:

    M-a ajutat să mă cunosc și să mă înțeleg mai bine, să îmi dau seama ce aș putea să îndrept, să mă organizez mai bine și să cultiv obiceiuri bune, să îmi lărgesc orizontul cunoașterii în general și să reflectez la informația primită în folosul meu.

    raspunde

  4. Mai multa incredere in mine

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro