bookblog.ro

Marketing direct pe înţelesul tuturor

0Autor: Drayton Bird
Rating: Marketing direct pe înţelesul tuturor
Editura: Publica
[recenzia include video]

(ediţia în limba engleză)

Marketing direct - Drayton Bird

Un Kotler al marketingului direct

Prea puţini dintre oamenii de marketing pe care îi cunosc mai vorbesc astăzi despre Drayton Bird. De altfel, uitându-te peste paginile de început ale cărţii, prima întrebare care îţi vine în minte este: de ce aş citi o carte scrisă acum 25 de ani? Fiindcă da, prima ediţie a cărţii a apărut în '83, ea fiiind reeditată de 5 ori până în prezent.

Unul dintre motivele mele este faptul că îl văd pe Bird ca pe un Kotler al marketingului direct. Poate că, într-adevăr, unele dintre informaţii sunt uşor depăşite de vreme, poate că între timp au apărut experţi specializaţi pe anumite ramuri ale marketingului, experţi ce îi întrec în expertiză pe aceşti guru. Însă e la fel de sigur că nu te poţi considera om de marketing până nu ai citit lucrările luii Kotler sau Bird. Fiindcă acolo gaseşti fundamentele marketingului care se practică astăzi.

"His book is pure gold" - David Ogilvy

Tocmai fiindcă aceste baze le lipsesc, mulţi nu înţeleg marketingul direct şi li se pare plictisitor. Mie mi se pare [Citeste tot Articolul]

Citeste cele 8 COMENTARII si spune-ti parerea!

Cum să scrii scrisori de vânzări care vând

0Autor: Drayton Bird
Rating: 5 stele - Drayton Bird - Cum să scrii scrisori de vânzări care vând rating - recenzii carti
Editura: Publica

Drayton Bird - Cum să scrii scrisori de vânzări care vând - recenzie carti....şi mă veţi întreba de ce aţi mai citi (încă) o carte despre vânzări. De ce aţi face aşa ceva când fie nu lucraţi în domeniu (deci pentru ce interesul?), fie lucraţi în domeniu şi sunteţi sătul de maculatura insipidă care vă prezintă situaţii fanteziste imposibil de aplicat în teren.

Răspunsul meu este simplu: pentru că această carte, dincolo de exemplele geniale, este o lucrare plină de energie, de inspiraţie şi de acel ceva unic care te face să aştepţi cu nerăbdare o nouă zi doar pentru a face o nouă vânzare. Doar aşa, de dragul acţiunii.

Scrisoarea - handicapul absenţei

Este un fapt cunoscut şi recunoscut că oamenii de vânzări trebuie să fie charismatici, persuasivi, să fie perfect pregătiţi şi să arate impecabil. Mulţi (prea mulţi) oameni apreciaţi de vânzări mi-au mărturisit că vând prin "forţă brută", adică îşi încolţesc clientul şi îl ameţesc până îl determină să cumpere.
[Citeste tot Articolul]

Citeste cele 14 COMENTARII si spune-ti parerea!

Copyright ©2011 Bookblog.ro