bookblog.ro

The right man

Scris de • 2 May 2014 • in categoria

Titlu: Pe strada Londra
Autor:
Rating:
Editura:
Anul aparitiei: 2014
Traducere:
Numar pagini: 400
ISBN: 978-973-707-902-2
Cumpara cartea

Samantha Young s-a născut la Stirlingshire, Scoţia. A absolvit în 2009 Universitatea din Edinburgh, unde a studiat istorie antică şi medievală. Cărţile sale acoperă mai multe genuri: romance, paranormal, fantasy urban şi subiecte contemporane. Pentru romanul Pe strada Dublin (citește recenzia), Samantha Young a fost nominalizată la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

Cumpără titlul în engleză

Cartea de față este a doua carte din seria Pe Strada Dublin și ne readuce în Edinburgh pentru încă o poveste emoţionantă, impregnată de erotism. Este povestea unui personaj secundar din Pe strada Dublin, Jo. Ea are un secret pe care doar cu Joss, prietena ei, îl împărtășește: are grijă singură de fratele ei și mama sa alcoolică, dar îi face pe toți să creadă că aceasta este pur și simplu bolnavă. Lucrează într-un bar de noapte și nu de puține ori lasă oamenilor impresia greșită despre ea însăși din cauza faptului că nu dorește să își împartă problemele cu prietenii.

La începutul romanului Jo se află într-o relație cu Malcom, un avocat bogat, bărbatul perfect pentru ea, s-ar putea spune… dar nu e deloc așa. Relația lor este lipsită de sare și piper, din punct de vedere sentimental Jo se simte legată de Malcom prin sentimente puternice de prietenie și recunoștință, dar lipsește pasiunea.

Când îl întâlneşte pe Cameron McCabe, acesta o judecă după aparenţe şi îşi formează o opinie nu foarte măgulitoare despre ea. Dar, pe măsură ce încep să se cunoască, Cam descoperă că Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descoperă bărbatul de care avea nevoie și în faţa căruia nu trebuie să se ascundă. Între cei doi este prezentă de la început o atracție ca între doi magneți și, fiind colegi de muncă, pentru Jo nu este simplu să își ascundă sentimentele. În scurt timp totul se transformă într-o poveste de dragoste pasională, Jo și Cameron devin iubiți, dar și cei mai buni prieteni. Suportul moral pe care Jo îl primește de la Cameron înseamnă enorm pentru ea, iar autoarea romanului nu se sfiește când vine vorba despre atracția sexuală dintre cei doi.

Am savurat această carte într-un timp foarte scurt, este ceea ce trebuie când vrei să mai schimbi registrul și să-ți descrețești fruntea cu o poveste ușoară dar captivantă.

  • Plusuri

    Samantha Young scrie într-un ritm alert, acțiunea romanului este captivantă, iar personajele sunt foarte bine conturate.

  • Minusuri

    Nivelul de erotism nu este chiar atât de crescut pe cât se anunță.

  • Recomandari

    Amatorilor de cărți romance și celor ce au citit și Pe strada Dublin.

Categorie: | Autor: | Editura:



Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Coffee spune:

    Vroiam sa te intreb daca se justifica includerea in colectia Eroscop, dar vad ca ai semnalat deja problema ca un minus. Destul de pestrita colectia asta.

    raspunde

  2. Renata spune:

    Da, eu zic ca se justifică includerea în colecția Eroscop însă nivelul de erotism este normal, nimic ieșit din comun. Ce anume ai mai citit din această colecție?

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Citeste si

Copyright ©2011 Bookblog.ro