bookblog.ro

---

Team-building: reuşit

Scris de • 21 June 2009 • in categoria Anunturi

Noi ne-am întors, guguştiucilor! Am văzut pelicani, egrete, broaşte ţestoase nărăvaşe şi arici (pogonici), ne-am jucat scrabble, şah şi cărţi, am citit (nu vă aşteptaţi la asta, nu? :P ) şi cei mai mulţi s-au şi bălăcit. Am vorbit despre bookblog, mustăţi - inexistente (glumă de interior, nu elaborăm!), am văzut cum se îngemănează Delta cu marea, am aflat lucruri noi sau ni s-au confirmat nişte păreri despre colegii noştri - cei prezenţi, se înţelege. Eu, una, aş mai fi stat.

Acum ne oblojim pielea roşie şi ne pregătim pentru o nouă săptămână. Mai jos, poze, să vă faceţi o idee cum a fost.

Prin deltă în vapor

Îmbarcareaaaaa!

Delta şi marea şi doi bookblog-eri

Casuţele

PS: daca vreti si voi sa mergeti, aveti pe dolphincamping.ro toate detaliile. Si, evident, mai puteti afla si de la noi daca ne scrieti un mail sau ne trageti de maneca. :)

Ioana

Later edit by Raluca :D

Pentru că deja au fost mai multe persoane care ne-au cerut detalii despre team-building-ul nostru din Deltă, revin eu cu câteva" adăugiri la ce a spus Ioana.

Drumul cu "Rapida" de la Tulcea la Sf. Gheorghe ( 40 de lei) durează puţin mai mult de 4 ore. Dacă vă gândiţi, la fel ca mine, că nu vreţi să mergeţi cu spatele 4 ore, vă sugerez totuşi să staţi în spatele vaporului, şi nu pe locurile din faţă, care sunt acoperite. Priveliştea nici nu se compară, şi te fură şi la ducere şi la întoarcere, astfel încât nu mai contează direcţia de mers.

Primul lucru care te izbeşte când ajungi în Dolphin Camping este liniştea. Avea Andrei pe blogul lui o povestioară cu un profesor care, întrebat ce tot ascultă la căşti în timp ce scrie la tablă, a răspuns "Liniştea din camera mea". Cam la fel e şi la căsuţele din camping. Am ajuns acolo şi timp de 5 minute am ascultat" nimic. Iar cine nu se îndrăgosteşte de căsuţele alea" vă spun eu, are o problemă :D . Eu una, dacă aş avea puţin mai mult loc în curte, mi-aş cumpăra o căsuţă si m-aş muta acolo" Cât de scumpă poate să fie :D ?

Bilanţul lucrurilor minunate pe care le-am văzut ar arăta cam aşa: 3 arici, o broască ţestoasă care băuse prea multă apă, un pelican certăreţ, câţiva cai sălbatici, o broască normală foarte curajoasă, 2 stele căzătoare (nu, sigur nu erau avioane :P ), filme la cinema în aer liber în fiecare seară, farul din Sf Gheorghe la datorie noaptea, apa mării până la glezne la câţiva metri buni de ţărm, melci şi scoici la tot pasul pe plajă" aş mai spune, dar sunt atat de multe"

Ah, un sfat pentru aventurieri: drumul până la plajă şi înapoi este destul de lung, iar dacă îl faceţi pe la prânz trebuie neapărat să aveţi umerii acoperiţi. De fapt, cam la fel de lung e şi drumul pe plajă până la vărsarea Dunării în mare, iar sfatul rămâne valabil, altfel vă veţi trezi la fel ca mine si Ioana, cu umerii si braţele arse de soare şi în imposibilitatea de a dormi, chiar şi în liniştea căsuţei.

Cineva a întrebat cât de curat este locul. Ei bine, pe lângă faptul că în camping iarba e tunsă periuţă, e plin de tufe, aleile din piatră sunt albe şi băile impecabile, trebuie să recunosc că nici în Bucureşti nu am văzut atâtea coşuri de gunoi ca pe drumul spre plajă. Pe mine una m-a durut să văd 3 ambalaje cu siguranţă zburate de vânt, aşa că le-am ridicat şi le-am dus la gunoi, fie că eram în camping sau pe lângă mlaştină. Ah! Şi o doamnă cameristă mi-a împrumutat prosopul ei, pentru că eu îl uitasem pe al meu :D ( fără neapărată legătură cu curăţenia :D )

Un lucru vă mai spun, înainte să vă mai arăt nişte poze: mesajele de pe vapoarele care merg pe Dunăre sunt absolut geniale: "Un pet dispare in 800 de ani, nesimţiţii niciodată. Deşi sunt biodegradabili.", "Ca să mai prinzi şi la anul nu lua peşte cu toptanul", "Un sac de ştiucă şi specia-i pe ducă.".

Poate sunt eu mai sensibilă, însă ce mi-e clar este că Delta nu e pentru oamenii cărora nu le pasă de natură. Dacă eşti genul căruia nu-i pasă dacă a nimerit coşul de gunoi sau nu, înseamnă că Delta nu o să te impresioneze. Pe bune, mai bine nu te duce :) . Pentru restul, sper că am fost destul de detaliată :) .

Şi acum, mai multe poze:





Citeste cele 7 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Bia spune:

    În august 2007 am stat o săptămână în acest loc È™i a fost deosebit de frumos. A fost un vis de-al meu să merg în Deltă, iar având acolo È™i Marea a fost super. La “Delfinul” ne-am simÈ›it foarte bine, e drăguÈ› È™i relaxant.
    Recomand.

    raspunde

  2. Mirabela spune:

    poate mai mergeti o data in perioada festivalului de film independent Anonimul in august.merg de 4 ani si nu-mi mai trebuie alta vacanta tot anul .

    raspunde

  3. miu spune:

    Mai bine nu postati acest loc peste tot, deja devine din ce in ce mai public.Mi-ar placea sa ramana la fel de salbatic…

    raspunde

  4. Pingback: Aventura este lucrul care-mi place cel mai mult

  5. Raluca Enache spune:

    In vara asta o sa merg si eu neaparat aici. Am mai fost in Delta acum cativa ani si imi tot doream sa revin, iar acum citind postarea aceasta m-am convins: trebuie sa ajung si eu la Dolphin Camping.

    La fel si cu Aventura Park, de cand am citit la voi pe blog am ramas cu gandul si la locul acela.

    raspunde

  6. Ioana Crisan spune:

    cu tantarii cum te-ai descurcat?

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro