bookblog.ro

---

Bookblog.ro și Fundația Calea Victoriei vă invită să donați cărți pentru copiii de la Centrul de zi Sf. Mc. Sofia

Scris de • 2 December 2013 • in categoria Stiri

Centrul de zi pentru copii Sf. Mc. Sofia reprezintă o oază de liniște și de normalitate pentru 30 de copii cu vârste între 6 și 14 ani care provin din familii cu probleme sau din medii defavorizate. Aici sunt ajutați să învețe, prevenindu-se astfel abandonul școlar, întâlnesc oameni sufletiști care îi îngrijesc și le acordă atenție și primesc o masă caldă pe zi.

Copiii de acolo sunt deschiși și dornici să vorbească, să socializeze, să-ți povestească, iar faptul că unele familii aleg să-și trimită toți copiii, aflați la diferite vârste, la centru și că sunt oameni care vin și le bat la ușă cerându-le ajutorul, e semn că se întâmplă lucruri bune acolo.

resized_SDC14448

Este dificil să te ocupi de toate problemele acestor copii, întrucât ei au nevoie de sprijin și atenție în atât de multe domenii, dar o bucurie le putem face și noi. Copiilor le place să citească și să trăiască în povești, haideți să le oferim măcar acest mic dar. Alegeți din bibliotecă acele cărți pentru care ați crescut prea mari, sau pe care nu le mai citiți de mult sau orice credeți că ar încânta acești copilași și donați-le pentru ei.

Campania de strângere de cărți se desfășoară în perioada 1-15 decembrie. Centrele de colectare sunt: Fundația Calea Victoriei (Str. Popa Soare nr.40, etaj 1) de luni până vineri de la 09:00 la 20.30 și sâmbătă, 7 și 14 decembrie, de la 11:00 la 16:00 și Ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25, hartă). De asemenea puteți aduce cărți la întâlnirea Schimb de Cărți din luna decembrie care va avea loc duminică, 8 decembrie, de la ora 15:00, în ceainăria La Un Ceai (detalii aici).

resized_SDC15872





Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. darie ruxandra spune:

    putem sa mergem acolo sa stam de vorba cu ei cateva ore…?

    raspunde

    • Andreea Chebac spune:

      Poti intreba asta direct acolo, din pacate eu nu-ti pot spune care este politica. Dar daca vrei sa ajuti, doamnele de la Centru sunt foarte deschise :)

      raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro