bookblog.ro

---

A fost a doua editie a Schimbului de carte Timisoara

Scris de • 1 October 2007 • in categoria SchimbDeCarti

La prima editie a Schimbului de carte in Timisoara, am fost victima unei mari nelinisti: cum o sa recunosc oare pe cei care vin la Schimb de carte? Abia la a doua editie dilema mi s-a lamurit. Exista ceva, nu stiu ce, care ne ajuta sa ne recunoastem pe strada, sa ne diferentiem de ceilalti.

Le-am vazut mai intai pe Carina si Adelina, de la distanta, in multime. Se plimbau pe strada. Fara sa le fi vazut vreodata, stiam ca ele au venit la Schimb de carti. Dupa cateva minute, instalati fiind deja la masa, au intrat in local Camelia si Tania. De cum le-am vazut intrate, le-am facut dezinvolta cu mana. Habar nu aveam cine sunt, dar stiam ca ele au venit sa se intalneasca cu noi.

Cum a fost la a doua editie a Schimbului de carte la Timisoara?
Va povestesc chiar participantii: Rebecca, Andreea, Camelia, Adelina si Carina.

La aceasta editie am fost de doua ori mai multi participanti (fie sa crestem tot in acest ritm!) si au fost de doua ori mai multe carti. Conversatia a fost la fel de neobosita, incitanta si vesela, iar subiectele s-au invartit in jurul cartilor si a animalelor noastre de companie.

Multumesc (inca o data) celor care au venit la Schimb de carte. Celor care au descoperit ca dincolo de paravanul dat de schimbul de carti, aceste intalniri sunt ocazii extraordinare pentru a cunoaste oameni deosebiti. Si mai ales vreau sa le multumesc pentru faptul ca fiecare intalnire pare una intre vechi prieteni, ca pornind de aici, devenim prieteni.
Prieteni care abia asteapta sa se revada.

Le multumesc:

Andreea (aka Hellene) (http://hellene-a-piece-of-me.blogspot.com/)
Andrea (inca asteptam blogul :))
Nuzzu Valea (si aici asteptam noul blog)
Rebecca (http://rebeccamohl.eu/)
Carina (http://www.carina-pr.blogspot.com/)
Adelina (http://www.zadeline.blogspot.com/)
Camelia (aka Diamond) (http://storytellerdiamond.wordpress.com/)
Tania.

Ana-Maria





Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro