bookblog.ro

---

A fost Schimb de carti Timisoara #1

Scris de • 3 September 2007 • in categoria SchimbDeCarti

Si asta a fost motivul pentru care ne-am intalnit noi, fetele, la o cafea si o poveste.

Prima am ajuns eu si am inceput sa inspectez cu un ochi critic pe toata lumea care ar fi fost suspecta de a fi participant. Eram atenta mai ales la persoane care pareau ca sunt in cautarea a ceva sau care aveau carti in mana.

Prima sosita a fost Rebecca. Nu cauta pe nimeni si nici nu avea carti la vedere. A venit direct spre mine si mi-a zambit, foarte sigura ca noi doua trebuia sa ne intalnim.

A urmat Andreea (aka Hellene), pe care o stiam din vedere de la cursurile de engleza din facultate si ne-am recunoscut cu usurinta. La fel a fost si cu Andrea si Moira, ajunse cateva minute mai tarziu.

Am pus cartile pe masa, in mijloc, si ne-am intins la povesti. O ora, doua, trei, patru... pana cand frigul ne-a gonit spre casele noastre. Am vorbit despre bloguri (ale noastre, ale altora), despre alti bloggeri, despre Bookblog si proiectele desfasurate de noi, despre scoala, despre experiente nostime la locul de munca, am facut topul celor mai proaste filme pe care le-am vazut, am povestit despre catei si pisici, despre locuri unde se cumpara carti ieftine in Timisoara si da, am vorbit si despre carti.

Am povestit despre cartile aduse, am pomenit si despre cartile pe care am putea sa le aducem la urmatoarea intalnire, si de la subiectul cartilor de pe masa am deviat spre numeroase alte lecturi asemanatoare.

Schimbul efectiv de carti a durat foarte putin. Si nu a fost decat un pretext sa ne intalnim si sa ne cunoastem. Iar conversatia a fost ca o gura de aer proaspat - fara nici un moment de tacere, stanjeneala sau lipsa de subiecte, nostima, insufletita, as zice chiar nestavilita.

Le multumesc fetelor pentru prezenta, ma bucur enorm ca le-am cunoscut si am avut posibilitatea sa stau de vorba cu ele. Abia asteptam urmatoarea editie a Schimbului de carti la Timisoara, la care sper ca ni se vor alatura mult mai multi iubitori de carti si de povesti.

Cu mult drag,
Ana-Maria

PS Lectura placuta! :)
PPS Despre Schimb de carti Timisoara au mai scris: Hellene aici si Rebecca, aici.

</a>





Citeste cele 17 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. ce fete frumoase formeaza si “clubul de la Timisoara” :)

    raspunde

  2. Hellene spune:

    Ar fi fain ca data viitoare sa umplem o terasa… De fapt nu o terasa, ca va fi mai frigut in octombrie. Dar macar vreo 4-5 mese asa undeva la caldurica. :)

    raspunde

  3. rebecca spune:

    Numai mie nu mi-a fost frig?! Am observat eu ca va lua cu frisoane dar am crezut ca… asa de fitza… :-) Zau daca am simtit ca e frigut…

    raspunde

  4. rebecca spune:

    Este ceva rau in asta, domnule? :-)

    raspunde

  5. Andrei Rosca spune:

    eh, Mihnea vrea si el sa ia avionul din Thailanda data viitoare si de asta intreba :)

    raspunde

  6. rebecca spune:

    Lasa, lasa, ca in Thailanda fetele sunt renumite pentru… tehnici speciale… de… citit… :-)

    raspunde

  7. Ana Maria spune:

    @ Rebecca – eu am baut doua ceaiuri fierbinti doar de fitze! :P

    @ Adrian – multumim! :)

    @ Mihnea – pe domni i-am lasat acasa :))

    raspunde

  8. rebecca spune:

    Ha ha ha! Zau ca am crezut ca esti fan ceaiuri cum sunt eu frappe. Pai daca mie nu mi-a fost frig… si chiar la un moment dat m-a luat un frison, dar m-am gandit ca ce am, ca doar e cald afara. Haha! Inteleg ca data viitoare stam inauntru???

    raspunde

  9. Ana Maria spune:

    in octombrie???!! cu siguranta! :P

    raspunde

  10. Mihnea spune:

    @ Rebecca: Tehnicile speciale la care te gandesti tu sunt doar un mint. E ca si cum ar zice strainii care nu au fost niciodata in Romania ca vampirii vin din Transilvania si ca tata lor a fost Vlad Tepes!
    @ Andrei Rosca: Posibil!
    @ Ana Maria: Pacat…

    raspunde

  11. rebecca spune:

    @Mihnea: Se poate nu zic nu, eu am mai vazut ceva reportaje pe Reality si de aia, zic. Acu’ pricep si eu ca fetele nu stau la colt de strada si se contorsioneaza citind carti (sic) da’ m-am gandit ca se intampla ceva, ceva in localurile specializate, gen biblioteci sau librarii (sic) ;-)

    raspunde

  12. dan spune:

    data viitoare vine cel putin un baiat :)

    raspunde

  13. Mihnea spune:

    @ Mihnea: Am scris un raspuns, dar l-am sters pentru ca ne-am cam departat de subiectul din postul principal!

    raspunde

  14. Ana Maria spune:

    Cel putin unul Dan? Eu iti recomand sa aduci si intariri cu tine :)

    raspunde

  15. alina spune:

    Si eu vreau in octombrie. N-am stiut ca a fost, ca as fi zis “prezent”. O sa fiu cu ochii pe voi :))

    raspunde

  16. Ana Maria spune:

    @alina imi poti trimite un mail la [email protected] si o sa te anunt personal cand organizam data viitoare in Timisoara :)

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro