bookblog.ro

---

A fost si la Iasi

Scris de • 1 October 2007 • in categoria SchimbDeCarti

"si a fost super tare!
I-am vazut de departe. Tineau cate o carte in mana si aveau asa, un amestec de entuziasm si nesiguranta in priviri. Chiar am fost surprinse, si eu si Mihaela, sa ii gasim in fata terasei pe cei patru "Schimbatori de carti" mai punctuali decat noi doua, care ne-am mai facut drum pana la un magazin cu baterii, pentru ca aparatul meu foto tocmai ramasese fara. Turns out, cititorii bookblog sunt si fotografi amatori, deci poze am facut aproape toti.
Am facut repede cunostina, apoi o poza de grup, bineinteles :), iar dupa cateva permutari cu mese si scaune, am ajuns la pozitia perfecta si ne-am pus pe vorbit.

De la stanga la dreapta: Oana, Alex Ilie, Alex, Sabina, Mihaela

Imediat a aparut si Antonia, a intrebat "bookblog?" si s-a asezat.Oricum eram singurii care aveau carti pe masa, printre Cola si cafele.

De la stanga la dreapta: eu si Antonia

Am vorbit despre carti, am facut liste(mai ales eu) si ne-am gandit ce bine ar merge Schimb de carti in Sage, am stabilit ca data viitoare o sa fim si mai multi, ne-am conversat cate doi si cate sase, am ras si ne-am facut poze, unii la altii

sau toti la carti

Ne-am inteles bine imediat, ne-am despartit foarte firesc, stiam ca ne vom intalni data viitoare, tot la Schimb de carti, sau, cine stie, poate mai devreme, la un Photo Walk. Am aflat si eu despre ce e vorba, suna foarte misto!

In concluzie, te asteptam si pe tine, draga cititor bookblog din Iasi (sau din imprejurimi), la urmatorul Schimb de carti, pentru ca atmosfera e faina, cartile sunt gratis si pentru ca vrem sa va cunoastem pe toti!
Pe data viitoare!

Au participat si le multumim ca au venit:
Antonia, Sabina , Alex, Alex Ilie, Oana, eu si Mihaela

Anca Cristina





Citeste cele 6 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Hellene spune:

    Wow, aveti baieti. :P Timisorenii inca nu indraznesc, da’ speram ca incet incet isi fac si ei curaj. Oooo si Moarte pe credit…o vreau si eu. :P

    raspunde

  2. Alex Ilie spune:

    Anca, a fost foarte frumos, mai putin coloana sonora :)
    Hellene, speram sa fim un exemplu pozitiv pentru timisoreni (baietii) :D

    raspunde

  3. Anca spune:

    Dap, avem baieti! Fiecare a venit cu prietena, dar e si asta un inceput :) Cat despre carte, daca vii pana la Iasi la urmatorul Schimb de carti, poate o primesti:D

    raspunde

  4. Bogdan spune:

    Ce rau imi pare ca nu am putut ajunge, sper ca data viitoare sa nu mai fiu asa de ocupat

    raspunde

  5. Roxana spune:

    Si mie imi pare rau ca nu am ajuns. Data viitoare bazati-va si pe mine, va rog.

    raspunde

  6. Anca spune:

    Bogdan si Roxana: va asteptam! :)

    raspunde

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ©2011 Bookblog.ro